Ești femeie și dorești să dezvolți o afacere într-un mod profesionist? ODIMM îți oferă susținerea necesară prin proiectul “Femei în afaceri”


Programul-pilot ,,Femei în afaceri ’’, implementat de ODIMM, are scopul de a oferi sprijin financiar și nonfinanciar investițiilor femeilor din R. Moldova și serviciilor relevante pentru dezvotarea atreprenoriatului de către femei. 

Acest program are ca obiectiv creșterea oportunităților economice pentru femei, prin reducerea inegalității de gen, prin simplificarea procesului de gestionare a unei întreprinderi ce vizează diferite etape de dezvoltare: de la planificarea afacerii (inițiere) – la întreprinderi nou create şi până la afaceri în creștere. De asemenea, vor putea beneficia de îndrumare, consultață, instruire și accesului la resurse, servicii și tehnologii moderne. 

Programul este destinat femeilor care planifică să-și creeze și gestioneze afacerea în Republica Moldova, în special în zonele rurale și vizează toate sectoarele economiei (din domeniul producerii, tehnologiei informației, industriei creative, inovative…) .

Până acum, peste 300 de proiecte investiționale au beneficiat de finanțare nerambursabilă.

”ODIMM m-a ajutat mult, m-a susținut financiar și m-a convins că pot să fac o afacere în țara mea, fără ca să fiu nevoită să plec peste hotare. În cadrul cursurilor oferite de ODIMM, am învățat cum trebuie de planificat eficient o afacere. Chiar dacă ai bani și o idee bună, poți eșua. Este important să fii hotărât și să analizezi minuțios fiecare pas înainte de a deschide o afacere.”

-Ala Spatari, beneficiara programului

Contacte:

Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 134, et 3,

Tel: 022 22 43 30

e-mailoffice@odimm.md

Persoane de contact: Eugenia Sîli, Stela Sîrbu, Ludmila Tuhari

Află mai multe detalii despre “Femei în afaceri” pe site-ul ODIMM.

Vezi lista unor alte programe ODIMM în acest articol.

Reporter: Alina Dimitriu

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vezi cum a decurs ,,Jeans Party” la cea de-a doua ediție!
Next Orientare și ghidare în carieră a tinerilor. CMTC te invită în prima vinere a fiecărei luni
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + ten =