TED x Valea Trandafirilor recrutează noi voluntari/e


Echipa TEDxValeaTrandafirilor este în căutare de membri/membre noi. Candidații/candidatele pot alege să se implice în una sau mai multe dintre direcțiile: design vizual, lucrul cu speakerii, promovare, logistică și bugetare.

TEDx este o inițiativă creată în spiritul misiunii generale a TED cu scopul de a cerceta și descoperi „idei care merită răspândite”. Evenimentele TEDx sunt organizate independent sub o licență acordată de TED și sub îndrumarea standardelor corespunzătoare. Anual, peste 3 000 de evenimente similare sunt organizate în întreaga lume.

Organizatorii din Republica Moldova a conferinței TEDxValeaTrandafirilor au anunțat concurs pentru recrutarea voluntarilor la cea de a treia ediție a evenimentului. 

Ce vei face ca voluntar/ă TED x Valea Trandafirilor?

  • vei învăța să lucrezi sub îndrumarea unor standarde globale (unice în peste 170 de țări);
  • vei avea posibilitatea să îți încerci puterile în cele mai diverse domenii – management, marketing, logistică, bugetare, design, comunicare;
  • vei interacționa cu oameni noi și îți vei crea propria rețea alături de speakerii conferinței și echipele implicate în organizarea conferinței;
  • vei participa la o acțiune nobilă, unică pentru Republica Moldova.

Echipa TEDxValeaTrandafirilor menționează că nu există restricții de vârstă sau experiență. Tot ce se cere de la candidați și candidate este motivația, gândirea creativă și ceva timp liber.

Doritorii se pot înscrie până pe 5 noiembrie, completând formularul de înregistrare.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Autoare: Laura Macari

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Somnul - importanța sa vitală
Next Participă la programul de instruire non-formală „Tinerii PRO-integritate”
Laura Macari
About the author

Laura Macari

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + fifteen =