Atelier de lucru tematic organizat în Săptămâna Verde Europeană 2020


atelier saptamana verde 2020

În cadrul proiectului BOND va avea loc un atelier de lucru tematic în contextul Săptămânii Verde Europene. În cadrul evenimentului vor fi abordate acțiunile colective pentru încurajarea tinerilor să se implice activ în cultivarea, creșterea și procesarea plantelor medicinale și aromatice.

În ultimul an, proiectul BOND, care este implementat de ProEntranse, și-a asumat o sarcină esențială, să realizeze un experiment de laborator în Republica Moldova. Experimentul de laborator este un proces de învățare care implică tineri, fermieri și grupuri de manageri ai terenurilor care urmează să participe la activități de consolidare a capacității și la implementarea planurilor de acțiune care conduc spre îmbunătățirea capacităților pentru afacerile din sectoarele agricole, în special din domeniul plantelor medicinale și aromatice.

În cadrul evenimentului, pe 27 octombrie, vor fi aplicate instrumentele dezvoltate în cadrul Experimentului de Laborator organizat în Moldova în perioada Februarie – Septembrie 2020.

În timpul pauzelor de socializare și creare de legături, participanții vor putea servi ceaiuri naturale din diferite tipuri de plante medicinale autohtone ce au rolul de a întări sistemul imunitar și contribuie la fortificarea organismului pentru perioada rece a anului.

Evenimentul se va desfășura la Centrul Științific de Cultivare a Plantelor Medicinale a Universității de Medicină și Farmaceutică din Moldova “Nicolae Testimițeanu”, situat în satul Bardar, r-nul. Ialoveni.

Acest atelier este organizat în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Plante Medicinale și Aromtice din Moldova (AROMEDA). Pentru persoanele interesate de eveniment pot expedia mesaje și întrebări la adresa proentranse@gmail.com ori la telefonul 022233733.

Acest proiect a primit finanțare din Programul de Cercetare și Inovare al Uniunii Europene, Orizont 2020.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Training pentru jurnaliști „Managementul de calitate în producția TV”
Next Job // Specialist superior Serviciul metodologie și raportare AIPA
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + ten =