Tabăra de educație media TikTok Camp pentru liceeni din Moldova


Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) a anunțat lansarea unei inițiative inovatoare pentru liceenii din Moldova – Tabăra de educație media „TikTok Camp: Explorez. Analizez. Creez.”. Această tabără își propune să îmbunătățească competențele de educație media ale elevilor, să promoveze gândirea critică și să îi învețe cum să creeze conținut video de calitate pentru platforma TikTok.

Când va avea loc tabăra?

Tabăra se va desfășura la Vadul lui Vodă în perioada 13-16 iunie 2024 și va implica 25 de elevi și 5 profesori de la 5 instituții de învățământ din diverse regiuni ale Republicii Moldova. Participanții vor fi ghidați de experți și mentori în diverse activități interactive și instructive, care îi vor ajuta să înțeleagă mai bine importanța consumului de informații de calitate pe rețelele sociale și să dezvolte gândirea critică.

Care este scopul taberei?

Scopul principal al taberei este de a transforma participanții în creatori de conținut de calitate, care să promoveze gândirea critică și consumul conștient de informații în societate. Fiecare echipă formată din 5 elevi va avea la dispoziție până la 3 luni pentru a crea conținut video (2-3 videouri per participant), care să fie distribuit și promovat pe conturile lor de TikTok.

Cum te poți înscrie?

Ca să te înscrii accesează linkul oficial. Pentru mai multe informații și pentru a participa la Tabăra de educație media „TikTok Camp: Explorez. Analizez. Creez.”, cei interesați sunt îndemnați să contacteze organizatorii la tel. 022 213652 sau să scrie pe adresa: comunicare@ijc.md.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oportunitate de sprijin financiar pentru inițiative de relevanță socială
Next Ia parte la concursul de fotografie pentru Justiția Climatică 2024
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 4 =