Tinerii pot participa la Conferința Științifică Internațională în Științe Socioumane


Conferința Științifică Internațională

Facultatea de Istorie și Filosofie a USM organizează Conferința Științifică Internațională „Școala Internațională de Metodologie în Științele Socioumane”, cu titlul generic „Dezvoltarea personală și educația pentru societate: temeiuri epistemologice actuale”.

Evenimentul, dedicat Zilei Mondiale a Filosofiei, este organizat de Departamentul Filosofie și Antropologie al Facultății de Istorie și Filosofie a USM, în parteneriat cu Institutul de Cercetare și Inovare al USM și Laboratorul Filosofie Teoretico-practică și Epistemologie aplicată și va avea loc în sala 222, Corp IV (str. Alexei Mateevici 60, Chișinău), cu începere de la ora 10.00. Conferința se va desfășura în perioada 19-20 noiembrie 2020,

Conferința, structurată în trei secțiuni, anunță un eveniment util, în cadrul căruia vor fi abordate aspecte fundamentale privitoare la dezvoltarea personală și educația pentru societate din perspectiva științelor socioumane.

Sunt invitați să participe la dialog cercetători și cadre didactice din domeniile: filosofie, antropologie, psihologie, sociologie, filologie, istorie, științe politice, științe ale comunicării și relații publice, artă, semiotică etc.
Pentru mai mai multe informații, despre termeni și condiții de participare, accesați acest link.

Sursa: usm.md

Descoperă mai multe oportunități și evenimente, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Camera de Comerț și Industrie angajează metodist, expert – evaluator
Next 9 tools to simulate English-speaking environment to enhance your fluency!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 8 =