Traininguri online pentru studenți despre cum să fii productiv și să susții licența cu brio


traininguri online pentru studenți

Oportunitate pentru studenți: traininguri online pentru a fi mai productiv, eficient și a susține cu brio prezentarea la licență. Ești curios să afli? Vezi programul pentru luna iunie, în acest articol.

În perioada 3-22 Iunie 2020, Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iași) organizează în mod gratuit pentru tine, seria de traininguri online menite să-ți deschidă drumul spre succes. Instruirile sunt destinate studenților aflați în sesiune și celor care se pregătesc pentru a susține licența.

Trainingurile la care te poți înscrie în luna iunie 2020:

  • Învață să înveți – (Miercuri, 03.06.2020, ora 14.00) – afli cum poți să-ți organizezi mai bine activitatea de învățare astfel încât să fii mai productiv, eficient și cu rezultate remarcabile
  • Public speaking – (Joi, 04.06.2020, ora 14.00) – te va ajuta să-ți descoperi talentul și plăcerea de a vorbi în public. Este momentul să te provoci pentru depășirea limitelor tale!
  • Tehnologie pentru studenție – (Miercuri, 10.06.2020, ora 14.00) – te ajută să afli cum poți să folosești anumite software-uri astfel încât să te organizezi mai bine, cum să comunici mai ușor cu grupa ta și cum să lucrezi colaborativ online.
  • Managementul timpului – (Joi, 11.06.2020, ora 14.00) – dacă vrei să afli detalii legate despre managementul timpului și strategii pentru o gestiune mai bună a lui, hai la training.
  • Cum să susții o prezentare de succes – (Luni, 22.06.2020, ora 14.00) – înveți cum să structurezi o prezentare, cum să prezinți eficient și atractiv informațiile și mai ales, afli ce instrumente poți folosi.

Înscrierile la aceste traininguri online, pot fi accesate la acest link. Participă și află cum să susții sesiunile cu rezultate remarcabile!

Trainingurile vor avea loc online. Datele de acces vor fi comunicate participanților prin e-mail.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Sesiune de informare privind apelul de propuneri „Crearea Grupurilor de Acţiune Locală”
Next Webinar gratuit: Top 10 greșeli ale unui antreprenor. Află cum să le eviți
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 5 =