Sondaj //Susține comunitatea lucrătorilor de tineret prin completarea sondajului


Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”, drept urmare a discuțiilor la Forumul Naţional al Lucrătorilor/Lucrătoarelor de Tineret, ediţia 2022, precum şi necesitatea formulată de participanţii la Forum privind crearea unei Comunităţi a Lucrătorilor de Tineret în Republica Moldova, a lansat un sondaj prin care invită lucrătorii de tineret să se expună. 

În 2023,  Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” organizaţia care gestionează Info Centru în Moldova pentru Erasmus+ Tineret şi Corpul European de Solidaritate a iniţiat un parteneriat strategic cu Agenţia Naţională  pentru Dezvoltarea Programelor și Activității de Tineret cu scopul dezvoltării lucrului de tineret în Republica Moldova, precum şi consolidarea comunităţii lucrătorilor şi lucrătoarelor de tineret.

Poți completa formularul aici.

Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” şi Agenţia Naţională  pentru Dezvoltarea Programelor și Activității de Tineret  planifică să sprijine comunitatea lucrătorilor de tineret prin dezvoltarea activităţilor şi proiectelor care ar răspunde necesităților acestora. Pentru a face acest lucru, trebuie să cunoască în ce regiuni ale Republicii Moldova activează lucrători şi lucrătoare de tineret care au posibilitatea de a desfășura activități de tineret în contextul actual. Astfel de informații sunt necesare pentru a înțelege posibilitățile de dezvoltare și implementare a proiectelor comune în domeniul tineretului.  

Completarea acestui chestionar va permite să identifice numărul lucrătorilor şi lucrătoarele de tineret care activează la nivel naţional, regional şi/sau local, domeniile de activitate şi necesitățile de dezvoltare profesională. Răspunsurile la întrebările din chestionar vor contribui şi la dezvoltarea agendei şi subiectelor de discuție pentru  Forumul Naţional al Lucrătorilor/Lucrătoarelor de Tineret, ediţia 2023.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Youth.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Global Youth Service Day 2023
Next Movie Screening | Women in Business (2014)
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + two =