Participă la webinarul informativ „Bursele ASSIST, DAVIS și HMC Projects: Întrebări și Răspunsuri”


ISCEO, coordonatorul programelor de burse ASSIST (SUA) și HMC Projects (Marea Britanie) va găzdui, în data de 7 noiembrie, la ora 19:00, webinarul informativ „Bursele ASSIST, DAVIS și HMC Projects: Întrebări și Răspunsuri”, în care vei afla totul despre programe, procesul de aplicare și etapele concursului.

Despre webinar

Ești licean, te-ai gândit să-ți continui studiile în afara țării, dar n-ai identificat oportunitatea potrivită? Sunteți părinte, vă surâde ideea studiilor internaționale, dar sunteți copleșit de griji și îndoieli? Sunteți profesor, elevii dau dovadă de potențial, dar nu știți ce să le recomandați? Accesând  webinarul ISCEO, veți putea afla toate informațiile din prima sursă, să puneți întrebări și să vă depășiți frământările. De asemenea, în cadrul webinar-ului, alumnii ASSIST și HMC își vor împărtăși experiența anilor de studii peste hotarele țării.

Webinarul este în limba română, gratuit. Link-ul de acces la platforma TEAMS va fi trimis prin e-mail, în ziua evenimentului. Doritorii se pot înscrie în prealabil, completând formularul.

Despre programele HMC și ASSIST

HMC și ASSIST coordonează programele generale din Marea Britanie, respectiv SUA și colaborează cu International Study Centre for Educational Opportunities (ISCEO) în vederea selectării candidaților din R. Moldova. ISCEO organizează interviuri cu elevii și oferă sprijin candidaților înainte, în timpul și după plecarea lor în Marea Britanie sau SUA.

Informații despre programe, tipurile de burse, criteriile de eligibilitate, etapele de concurs se pot găsi accesând linkul. Elevii interesați se pot înscrie la concurs pe site-ul ISCEO, până la data de 15 noiembrie 2022

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Autoare: Laura Macari

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Schimbarea percepției depresiei și tratamentul ei
Next Adaptează, reinventează și programează. Sunt deschise aplicările la Innovation Jam, Distributed Work Edition
Laura Macari
About the author

Laura Macari

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =