Vino la un concert grandios în Tiraspol „Rock Symphony”


rock symphony tiraspol

Creatorii proiectului de muzică La La Play, vineri, 7 februarie, de la ora 19.00, Moldovan National Youth Orchestra vă invită la marea sală a Palatului Republicii, în Tiraspol, pentru un grandios concert „Rock Symphony”!

Prima ediție a Roсk Symphony de la Tiraspol va fi un concert grandios care va cuprinde:

  • 3 genuri muzicale;
  • 26 compoziții cunoscute;
  • 40 de interpreți în orchestră, dirijor Andriano Marian;
  • cor de 110 voci;
  • 8 soliști.

Concertul va reuni 150 de muzicieni din Chișinău și Tiraspol pentru a umple seara cu 700 de ascultători de rock cu contraste simfonice și ca să-i cufunde pe toți într-o atmosferă muzicală cu totul specială.

Împreună cu Moldovan National Youth Orchestra vor evolua: Grupul Langeron; Corul principal al Școlii Corului de Muzică „Firicel”; Carolina Racozița (vocal); Tatyana Karagyaur (vocal); Timofei Druța; Denis Smyshlyaev; Victor Zlotescu; Vitalii Dociu, Semyon Chiaresc, Mihail Jelnov, Elena Jmurko, Roman Derenji, Anna Nosulya, Kudelskaya Valeria, Artur Terehov, Victoria Zagulyaeva în orchestra simfonică, Tiraspol.

Lista de redare a evenimentului include lucrări legendare în procesarea simfonică a artiștilor rock celebri precum Metallica, Queen, BI2, ABBA, Scorpions, Nirvana, Michael Jackson, John Lennon, Bon Jovi, Rammstein, Muse, U2 și alții.

Concertul este organizat de NP „Agenția pentru Dezvoltare Regională”, Tiraspol, împreună cu ONG-ul „Asociația muzicală și corală” din Chișinău, cu sprijin financiar din partea Uniunii Europene.

Toți doritorii sunt invitați pentru primul număr al Simfoniei Roсk, vineri, 7 februarie, de la ora 19.00, în Sala Mare de Concerte a Palatului Republicii, Tiraspol, la adresa: str. 25 octombrie 96.

Costul biletelor pentru „Rock Symphony” este de 150 lei. Acestea pot fi cumpărate pe iticket.md.

Descoperă și alte evenimente faine pentru tineri, în categoria Divertisment.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Program gratuit pentru persoanele cu dizabilități pentru un trai independent
Next Job: expert tehnic la Solidarity Fund PL
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 10 =