Centrul Media pentru Tineri îți oferă șansa să devii un lider în localitatea ta!


Dacă ai vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, nu ezita să te înscrii în Programul „Youth Empowerment 2020” (Program de Abilitare a Tinerilor) – un proiect organizat de Centrul Media pentru Tineri destinat tinerilor din Moldova, cu și fără dizabilități, care doresc să se implice în activitatea localității sau în dezvoltarea organizației din care fac parte.

Prezenarea generală a programului

În perioada martie – mai, un grup de 25 de tineri, care se vor înscrie în Program, vor participa la o serie de instruiri cu scopul de a-și dezvolta abilități de comunicare, leadership și activism civic. Totodată, ei vor învăța să identifice cele mai stringente probleme și să scrie un proiect social, care ar putea fi implementat în localitate.

Ulterior, participanții se vor putea înregistra la concursul de minigranturi sociale, cu proiecte care vin să schimbe lucrurile în localitățile lor. Cele mai bune opt proiecte vor primi finanțare și suport în implementare pe parcursul anul 2020.

Despre Centrul Media pentru tineri

Centrul Media pentru Tineri este ONG-ul care susține tinerii în obținerea informațiilor și în exprimarea opiniei lor. CMT susține tinerii și elevii interesați de media, și consideră că jurnalismul este o modalitate de activism civic, de reacționare la probleme și de implicare în viața unui sat/oraș.

El instruiri pentru educație media și pentru crearea produselor (foto/video) și organizează cele mai multe traininguri în sate și în orașe din Republica Moldova, din diferite zone.

CMT organizează evenimente publice pentru copii și tineri, toate au ca subiecte media, educația media, rețelele sociale, jurnalismul sau comunicarea.

Detalii suplimentare

📍Dacă ești interesat să faci o schimbare în localitatea ta, completează următorul formular, până în data de 9 Februariehttp://bit.ly/2QErUTP.

📍Costurile pentru instruiri, deplasări și alte activități vor fi suportate de către organizatori. Orice modificare va fi discutată cu persoanele implicate în Program.

📍Pentru mai multe informații, sunați la: 079 314 661

📍NOTĂ: Vor fi sunate doar persoanele care vor fi selectate pentru a participa la prima etapă a Programului.

Programul face parte din proiectul „Media pentru incluziunea tinerilor”, implementat de AO Centrul Media pentru Tineri, cu susținere IM Swedish Development Partner. Acțiunea are scopul de a susține tinerii cu și fără nevoi speciale în luarea deciziilor, solicitarea drepturilor, pentru a influența autoritățile publice locale și pentru a schimba lucrurile din jurul lor.

Alte oportunităţi și evenimente pentru tineri, găsești pe pagina noastră în categoria Educational.

Previous Eşti un tânăr talentat? Dezvăluie-ţi talentul alături de Tucano Coffee
Next TânărEȘTI: Am pierdut totul și fără nimic am reușit, pentru că sunt Ion, pur și simplu – Ion!”
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *