Participă la un stagiu gratuit și obține experiență înainte să studiezi la universitate

interact chisinau, internship, oportunitate pentru liceeni

Ești un licean pasionat de domeniile drept, medicină sau jurnalism? Ai dori să capeți experiență în aceste sfere de activitate înainte să studiezi la universitate? Atunci, nu ezita şi participă la un stagiu gratuit. Profită de această unică oportunitate, înscriindu-te la noul proiect marca Interact Club Chișinău – InternShip.

În cadrul acestuia ai ocazia să afli răspunsuri la întrebările legate de aceste domenii pentru a te asigura că faci o alegere corectă în viitoarea carieră. Proiectul are drept obiectiv oferirea viitorilor studenți şansa de a-și alege corect domeniul în care vor dori să se specializeze, având parte de o experiență reală pe parcursul unei săptămâni, alături de specialiști. Astfel, participanții selectați urmează să observe ziua de muncă a acestora și să îndeplinească sarcinile ce le sunt desemnate, dându-și seama dacă domeniul respectiv corespunde așteptărilor.

„Din păcate, constatăm că mulți studenți moldoveni, atât la universitățile din țară, cât și la cele de peste hotare, regretă decizia luată în materie de facultate. Se întâmplă frecvent ca aceștia să facă alegeri eronate, fiind influențați de prestigiul unui domeniu sau de insistența persoanelor din anturajul lor. De aceea, considerăm vitală implementarea unui proiect ce le-ar permite liceenilor să simtă pe pielea lor ce înseamnă să te aventurezi în medicină, drept sau jurnalism.”, susțin organizatorii proiectului.

Prin urmare, dacă înveți în clasa a 10-a, a 11-a sau a 12-a, precum și echivalentele acestora la colegii, și ai dori să ai parte de o experiență inedită în una din specialitățile menționate anterior, nu ezita să completezi formularul și să trimiți CV-ul la adresa interactchisinau2@gmail.com până pe 22 octombrie, 23:59.

Previous Înarmează-te cu zâmbete și bună dispoziție și vino să descoperi Italia în cadrul Săptămânii Limbii Italiene
Next JOB//Noi.md anunță concurs pentru suplinirea funcției de PHP Junior&webmaster
Youth.md
About the author

Youth.md

1 Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *