Eveniment caritabil pentru tineri. O seară cu muzică live!


Eveniment caritabil pentru tineri

O seară plină de muzică, prieteni, un eveniment caritabil pentru tineri şi fapte bune! Ce poate fi mai binevenit în aceste zile plictisitoare de „iarnă”?!

Tuturor ne place muzica, deşi, mai rar, o ascultăm live. Ei bine, tinerii de la Interact organizează un eveniment caracteristic, devenit tradiție. Anual organizația planifică o seara de muzică live, promovând tinerii talentați de la noi din țară.

Pe lângă faptul că vei avea parte de numeroase stiluri de muzică, precum rock, jazz sau pop, vei cunoaște și un local nou, unic prin serviciile oferite -„Zhause”.

Interact este o organizație caritabilă, iar prezența la evenimentul dat nu doar te va încărca cu energie și plăcere, ci și va contribui la o faptă bună, banii colectați fiind donați ulterior unei cauze nobile. Toate veniturile organizației date sunt pe deplin îndreptate spre binefacere. Vei fi sigur că pe lângă multă muzică bună, vei avea parte și de o lume mai bună, fiindcă schimbare începe de la fiecare în parte.

Nu îţi mai rămâne decât să îţi eliberezi seara de sâmbătă, 8 februarie, să strângi gașca de prieteni și să petreci frumos timpul alături de ei și mulți alți tineri deosebiți.  Evenimentul va începe la ora 18:00, având biletul de intrare 30 de lei.

O frumoasa oportunitate de a evada din casă și de a avea parte de un eveniment caritabil pentru tineri!

Pentru mai multe detalii, accesează pagina de Facebook a evenimentului: https://facebook.com/events/s/house-of-music/507556766616892/?ti=cl

Citeşte despre mai multe oportunităţi şi evenimente pentru tineri, accesând categoria DIVERTISMENT.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oportunitate pentru tineri la Chişinău: Participă la un quiz caritabil!
Next Participă la Anti-Conferința: Leadership vs Management
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + eleven =