Participă la „RePatriot Summit 2022” și cunoaște oameni de afaceri români din toată lumea


În perioada 6-9 octombrie 2022, la Iași și Chișinău, va avea loc cea de-a șaptea ediție a „RePatriot Summit”, care va reuni oameni de afaceri români din toată lumea. Antreprenori şi manageri de top de peste hotare, împreună cu antreprenori și manageri de top din România și Republica Moldova, vor aborda două provocări majore care influențează viața românilor de pretutindeni: Războiul și Criza.

Întrunirea va fi o ocazie specială de comunicare a soluțiilor, a ceea ce își propun să realizeze participanții, împreună cu administrația centrală, locală și cu liderii societății românești în ansamblu și de oferire a oportunităților noi de dezvoltare. Aceasta poate aduce investiții noi și beneficii însemnate pentru societate și pentru românii prea-mult încercați de istorie.

Repatriot, proiectul fundației Romanian Business Leaders care conectează românii de pretutindeni la oportunitățile de Acasă, s-a transformat deja într-o mișcare care oferă cadru bun prin care liderii români de business din toată lumea ajung să facă afaceri și să lucreze împreună. 

Agenda „RePatriot Summit”

  • Joi, 6 octombrie – Deschiderea oficială a Summitului

Evenimentul va avea loc la Palatul Roznovanu, Iași, unde participanții vor avea ocazia de a cunoaște ieșeni din diaspora, autoritățile locale și reprezentanți ai mediului academic, de afaceri și oameni de cultură ai Iașului.

Vor primi salutul gazdelor, oficialități și oameni de afaceri și experți din toată lumea într-un eveniment special în care se vor împărtăși opiniile asupra provocărilor privite din perspectiva cercului în care se află fiecare participant. 

  • Vineri, 7 octombrie – Lucrări Summit, Iași

Summitul va aborda două provocări majore care influențează bunăstarea românilor de pretutindeni: Războiul și Criza. Întrunirea va fi o ocazie specială de comunicare a gândurilor și soluțiilor pentru o viață mai bună a tuturor românilor. Analize și rapoartele de situație vor fi primite de participanți înainte de întâlnire, astfel că vor folosi timpul cât mai eficient în comunicarea și dezbaterea rezolvărilor posibile, de oferire de răspunsuri din mai multe perspective la întrebări complicate.

Mesajul celor prezenți va oferi soluții și încredere că pot face față împreună provocărilor complexe pe care le trăim cu toții.  Vor fi intervenții speciale din partea unor personalități și speakeri remarcabili, apoi dialoguri și trialoguri extraordinare pe provocările existente, urmate de perioade generoase de interacțiune în care se vor căuta soluții.   

  • Sâmbătă, 8 octombrie – Lucrări Summit, Chișinău

Participanții vor pleca cu trenul spre Chișinău. Vor fi prezentate oportunități de investiții în Republica Moldova de oameni de afaceri și oficialități și un moment de construire a soluțiilor de răspuns pentru provocările vremurilor actuale și a celor viitoare. Pentru tineri debutanți în carieră sau în afaceri, participarea la lucrările de la Chișinău este gratuită.

  • Duminică, 9 octombrie – Explorarea Iașului

Încheiem maratonul de networking al românilor de pretutindeni cu explorarea Iașului, discuții și follow-up.

Dacă dorești să participi la cel mai mare Summit dedicat Diasporei românești, completează formularul de înregistrare.

Pentru mai multe informații despre proiect, intră aici.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Autoare: Laura Macari

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cum recunoști un roman bun? Iată 5 repere după care să te ghidezi
Next Mecanismul local de incluziune socio-economică a femeilor supraviețuitoare ale violenței în familie a fost creat, testat și pilotat la Cahul și Ungheni
Laura Macari
About the author

Laura Macari

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven − 3 =