Social Media Conference: Puterea cuvântului


Cu fiecare an ce trece, rețelele de socializare evoluează și devin tot mai integrate în viețile noastre, influențând modul în care interacționăm cu ceilalți, ne petrecem timpul și gestionăm afaceri. Astfel, Social Media Conference este evenimentul care are drept scop de a aduce
laolaltă profesioniști din domeniul marketingului, jurnalismului, afacerilor și pe cei pasionați de online, pentru a explora împreună cele mai recente tendințe, strategii și tehnici pentru social media.

Când și unde va avea loc evenimentul?

Prima ediție, „Puterea cuvântului”, care va avea loc pe 10 octombrie, ora 19:00, la Digital Park, aduce în prim plan importanța cuvintelor în mediul online.

Acest eveniment își propune să transmită participanților o perspectivă mai profundă asupra felului în care cuvintele ne pot influența. Conferința oferă oportunitatea de învățare, networking și colaborare, ajută
participanții să-și dezvolte abilitățile de creare a textelor care să atragă atenția publicului și îi învață să creeze mesaje clare și concise pe rețelele de socializare.

Sanda Rebeja, jurnalistă, SMM, PR și Event Manager, cu o experiență de 8 ani în domeniul marketingului, alături de invitații ei Diana Deresh – prezentatoare radio, Cristina Jitaru – jurnalistă, SMM, PR & Event Manager și Maria Bumbu – femeie de afaceri, sunt gata să te inspire și să ofere secrete din domeniile de activitate și din experiența acumulată.

Ce vei învăța?

Vei învăța să scrii un text bun care vinde și cum trebuie o afacere să „vorbească” în mediul online.

Locurile sunt limitate.
Bilete: https://afisha.md/ro/events/trainings/13762/0-1-konferentsiia-sotsial-nye-media-sila-slova
Evenimentul: https://fb.me/e/3B3NZ1b82

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tinerii Monitori Media: #MediaHeroes împotriva Dezinformării
Next Devino Voluntar pentru Open Dialogue Foundation!
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − one =