Oportunitate gratuită pentru fetele din Cahul – TECH Women Incubator Cahul 2024


Programul „TECH Women Incubator Cahul 2024″ vine să ofere femeilor din Cahul acces gratuit la cursuri de formare profesională în domeniul IT.

Acestea includ:

  • Social Media Management: Învață cum să utilizezi instrumentele pentru un management eficient al rețelelor sociale, să-ți dezvolți abilitățile de gestionare a acestora și să creezi strategii de marketing de succes.
  • Software Testing: Descoperă cum să identifici și să remediezi defectele din aplicații și programe informatice, contribuind la îmbunătățirea calității produselor software.
  • Project Management: Dobândește abilități esențiale în planificarea, organizarea, monitorizarea și controlul proiectelor din domeniul IT, contribuind la livrarea cu succes a acestora.

Detalii Importante:

Despre Inițiativă: Programul “TECH Women Incubator Cahul 2024” face parte din Proiectul “Sprijinirea Mediului de Piață în Moldova: Inovație Digitală, Piața Muncii și Investiții – Faza 1”. Acesta este implementat de iHUB Chișinău, cu sprijinul SlovakAid-Agenția Slovace pentru Cooperare Internațională pentru Dezvoltare (SAIDC), în parteneriat cu EMA – Development and Mobility Agency și partenerul local Inotek.

Programul este realizat în regiunea SUD de Fundația Inotek, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării a RM, Agenția Națională pentru Tineret și Primăria Municipiului Cahul, în cadrul Programului Cahul – Capitala Tineretului din Republica Moldova 2024.

Nu rata șansa de a-ți dezvolta abilitățile în domeniul IT și de a-ți urma pasiunea într-un mediu dinamic și inovator!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dioxidul de titan: de ce nu trebuie utilizat în produsele alimentare
Next Programe de burse a Centrului Societății Civile din Praga - vezi cum poți beneficia
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + eight =