Participă la o audiere publică despre îmbunătăţirea mediului de afaceri şi a taxelor din mun. Chişinău


politica

Cine organizează ? IPRE, FOSI

Ce ? Audiere publică despre îmbunătăţirea mediului de afaceri şi a taxelor din mun. Chişinău

Când ? 11 octombrie 2017, orele 10:00-12:00

Unde ? Sala de ședințe a Primăriei municipiului Chișinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 83

Descriere:

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI), organizează cea de-a noua și ultima audiere publică pe subiectul îmbunătățirii mediului de afaceri și a taxelor locale din mun. Chișinău. În cadrul evenimentului se va discuta propunerea de crearea a Direcției Gestionarea Patrimoniului Imobiliar și Funciar al municipiului Chișinău.

Propunerea de politică publică are scopul de îmbunătățire a procesului de administrare a proprietăților municipale, prin crearea unei viziuni strategice privind gestionarea patrimoniului public, ceea ce va duce la maximizarea încasărilor la bugetul municipal, dezvoltarea unui parteneriat public-privat constructiv, transparența privind gestionarea patrimoniului municipal, precum și la îmbunătățirea calității serviciilor publice.

Evenimentele fac parte din proiectul „Audieri publice pentru Chișinău”, care va fi implementat de IPRE pe parcursul perioadei ianuarie-septembrie 2017, în parteneriat cu Primăria Mea și Privesc.Eu, cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI).

Vedeți aici o notă pe scurt și propunerea de politică publică: http://ipre.md/2017/10/06/propunere-de-politica-publica-gestionarea-transparenta-a-patrimoniului-funciar-si-imobiliar-al-mun-chisinau/

 

Sursă: https://www.facebook.com/events/1469855193098597/?active_tab=about

 

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Participă la un training despre social media şi învaţă noi strategii de marketing
Next Ai un nivel avansat de cunoaștere a limbii germane? Susține examenul Goethe