Discuție LIVE cu Octavian Valcov despre programul Upcelerator


Participă la discuție LIVE cu Octavian Valcov, cofondator EasyPlan.pro și absolvent a primei ediții Upcelerator și află despre experiența lui în programul Upcelerator, dar și prin ce etape de creștere a trecut după finalizarea acceleratorului.

Originar din Bucovăț, Octavian se autocaracterizează ca și o persoana pragmatică. Și-a început cariera de la 0 în domeniul IT în anul 2014, cu crearea aplicațiilor mobile pentru iOS & Android. Lipsa experienței în domeniu i-a adus eșecuri costisitoare.La idea EasyPlan.pro a ajuns în anul 2019, după ce a creat un plugin WordPress pentru gestionarea planului de tratament al pacienților, neavând potențial de scalare, soluția a evoluat într-un software ca și serviciu (SaaS) complex.EasyPlan.pro presupune gestionarea cât mai eficientă a clinicilor stomatologice.

Soluția propune servicii precum: CRM, programarea pacienților, managementul depozitului, crearea planului de tratament, stocarea datelor pacienților(text + imagini), SMS reminder, salarizare, analiza eficienței medicilor, analiza serviciilor efectuate și accesarea lor în 2 click-uri și Interfața modernă al soft-ului ceea ce oferă o super ușurință în utilizare.

Data: 2 februarie, ora 12:00. Live pe pagina de Facebook Upcelerator și Dreamups.

Vezi mai multe detalii despre program și aplică aici: https://bit.ly/3IWSikK

Upcelerator este un accelerator online de afaceri tehnologice Într-o perioadă de 4 luni, îți vei construi propria companie de la zero și o vei extinde pe o piață globală.

Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, partener general Orange Systems, cu suportul Central European Initiative – CEI și Sindicatul de investiții Mozaic.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Expoziție: There is Sun in Moldova
Next Tinerii artiști plastici sunt invitați să participe la expoziția-concurs de artă contemporană
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − one =