Șase idei de jocuri cu prietenii, care nu o să vă lase să vă plictisiți

idei de jocuri cu prietenii, distracție, timp liber

Foto simbol: ballov5.ru
Group of university students using laptop outdoors

E primăvară, afară e cald, mai e puțin și începe vacanța de vară, de aceea vă îndemnăm să vă scoateți prietenii din casă, să ieșiți la iarbă verde și să petreceți timpul distractiv. Iar dacă sunteți în pană de idei, v-am pregătit o listă cu jocuri, care la sigur nu o să vă lase să vă plictisiți.

– Mima-

Se pun într-un bol mai multe biletele cu nume de personaje din filme, personaje din povești, obiecte, nume de filme, nume de melodii, denumiri de job-uri sau alte lucruri, care pot fi imitate. Se fac echipe de câte două persoane. O persoană mimează lucrul care trebuie descoperit. Cine ghicește, câștigă un punct. Puteți juca până când una dintre echipa ajunge la 10 puncte.

Pentru ca jocul să fie mai interesant, cei care căștigă, pot sa puna le dea anumite provocări celor care care au punctajul cel mai mic. Atenție! Nu aveți voie sa scoateți sunete sau să arătați spre obiectul pe care-l aveți de mimat.

-Karaoke-

Găsiți pe Youtube melodiile care vă plac în varianta „karaoke” și încercați-vî talentul la cântat. Este o activitate distractivaîă, mai ales atunci când sunteți mai mulți. Să nu va fie rusșne să cântați,  nu sunteți la XFactor.

 -Adevăr sau provocare-

Nu e limită de timp sau vârstă. Cineva intreabă „Adevăr sau provocare?” și altă persoană alege. În funcție de ce alegi, va trebui să răspunzi la o întrebare (cel mai des una incomodă) sau va trebui să faci ceea la ce ai fost provocat. Acesta este unul dintre cele mai populare și cele mai bune jocuri care vă ajută să vă cunoașteți mai bine.

-Board games-

Sunt o varietate de jocuri care au aparut pe piață cu: mima, desenat, spus povesti, descoperit criminali, razboi pe teritorii etc. Cu cât sunteți mai mulți, cu ataât mai bine.

-Niciodată nu am-

Jocul care te va face să descoperi „schetele din dulap” ale prietenilor tăi. Poți afla lucruri simpatice despre prietenii tăi, fără să le dai varianta de a alege “provocare” ca la Truth or dare. Regulile sunt simple. Jucatorii spun, pe rând, ceva ce n-au făcut niciodată. Se poate juca și tematic. Vă alegeți un subiect, cum ar fi vacanța, și vorbiți numai despre asta.

-Emoji game-

Trebuie să ghicești cât mai multe filme, în cinci minute, din lista de filme explicate prin emoji. Un joc potrivit pentru iubitorii de filme. Se arată câteva emoji, 3 sau 4, și pe baza acestora trebuie de ghicit despre ce film este vorba.

Distracție plăcută!

Autoare: Milena Rusu

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous VOX// Ce cred elevii despre job-urile pe timp de vară și ce locuri de muncă reușesc să-și găsească în vacanță
Next Chișinău poate deveni Capitala Europeană a Tineretului în anul 2021! Vezi cum poți susține această inițiativă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + four =