Învață meseria de jurnalist de la cei mai buni profesioniști locali și internaționali. Înscrie-te la ȘSAJ

scoala de studii avansate in jurnalism, concurs, studii, oportunitate

Ai absolvit un colegiu sau ești în ultimul an de facultate – fie la zi, fie cu frecvență redusă? Ți-ai luat licența într-un domeniu, dar vrei să faci (și) jurnalism? De 13 ani, Școala de Studii Avansate în Jurnalism este locul unde, în doar zece luni, înveți meseria de jurnalist de la cei mai buni profesioniști locali și internaționali.

Școala de Studii Avansate în Jurnalism este un proiect ambițios al Centrului pentru Jurnalism Independent din Moldova, care vine să răspundă celor mai noi tendințe în materie de predare/învățare și practicare a meseriei de jurnalist, într-o lume în care Convergența și Inovația dictează regulile în jurnalismul de calitate.

Studenții ȘSAJ vor învăța de la cei mai buni jurnaliști și experți media de la noi și de peste hotare pe ce și din ce este construită profesia de jurnalist, care îi sunt pilonii și cum aceștia pot fi ancorați în realitățile mereu în schimbare și inovare ale mileniului al treilea. Știri, reportaje și interviuri, new media, storytelling și design, arta sunetelor și a imaginii video, fotografia, blogging-ul și vlogging-ul, acestea și multe altele fac parte din oferta educațională, unică în țară.

Tot la ȘSAJ vei testa aplicații, realiza propriile produse media, întâlni personalități din politică, economie sau business, dar și participa în proiecte media locale și internaționale, incluzând vizite de studiu în România și Germania.

Pentru a fi printre studenții celei de-a 14-a promoții este suficient să ai studii superioare sau să fii în ultimul an de facultate/colegiu – la zi sau cu frecvență redusă, și să ai ambiție, perseverență, curaj și dorință de a face jurnalism de calitate.

Selectarea candidaţilor se face în baza dosarului care va cuprinde:

  • CV-ul
  • Formularul candidatului (care poate fi descărcat AICI)
  • Un eseu pe o temă la alegere/articol publicat (dacă există)
  • Copia diplomei de studii superioare/medii de specialitate sau un certificat care să confirme că sunteți student(ă) în ultimul an de facultate
  • Copia buletinului de identitate

Dosarul de înscriere la concursul de admitere se depune la sediul Şcolii de Studii Avansate în Jurnalism (or. Chișinău, str. Veronica Micle 1/1, et. 2) sau online: grabacov@scoaladejurnalism.md, până în data de 1 iulie 2019.

Mai multe detalii despre ȘSAJ puteți afla aici: Pagina web a ȘSAJPagina de Facebook a ȘcoliiContul de Instagram al Școlii și la numerele de telefon: 022 92 94 40, 068 355 570 (Ghenadie Râbacov, coordonator academic).

Previous Înscrie-te la școala internațională de vară și află cum valorifici resursele comunității locale prin reutilizarea lor
Next Participă la „Primul camping pentru toți”, instalează un cort și adună amintiri
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *