Participă la Non – Conferinţa “Dezbateri mici pe teme mari” – 10 întrebări despre Moldova

tineri, dezbateri, opinii, ADC

Asociaţia pentru Dezvoltare Creativă în cadrul campaniei sociale eu aleg Moldova  te invită la neconferința off-line „10 întrebări despre Moldova – Dezbateri mici pe teme mari”, care va avea loc vineri, 11 mai, ora 18:30, la Centrul de Conferințe Summit Events.

Indiferent de apartenența socială, politică, culturală sau istorică, vrem ca Moldova să fie casa cetățenilor mândri de țara lor. De ce au nevoie cetățenii noștri pentru ca să poată trăi în armonie și înțelegere reciprocă? Ce-i unește pe moldoveni pentru ca să contribuie la dezvoltarea Moldovei?

Patru vorbitori ghidați de un moderator vor dezbate pe marginea a 10 întrebări, într-un format inedit și foarte interactiv. Întrebările au fost ticluite în baza expunerilor fanilor paginii de facebook. Audiența va putea să interacționeze cu vorbitorii și cu mulți alți tineri pentru a face schimb de opinii și experiență.

Scopul evenimentului este de a promova coeziunea socială și înțelegerea reciprocă în rândul tinerilor din Moldova prin implicarea lor civică activă. Asociatia pentru Dezvoltare Creativa reprezintă și promovează activitatea comunității de absolvenți ai programelor de schimb americane și europene.

Adu cu tine întrebările ce te frământă, experiența personală și hai să discutăm!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous În Moldova, inovația e la ea acasă! FabLab Chișinău – o rampă de lansare pentru tinerii pasionați de tehnologii, creație și antreprenoriat
Next Ești o persoană cu calități oratorice bine dezvoltate și dorești să le aplici în domeniul diplomației? Acum este șansa ta!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 5 =