Participă la un program de vizite în Polonia


Participă la un program de studiu în Polonia, participând la concursul lansat de Fundația Leaders of Change și Fundația Borussia. 

Study Tours to Poland (STP) este un program educațional intensiv de o săptămână și jumătate, la care participă tineri din mai multe țări ale lumii. În cadrul acestuia, participanții au posibilitatea de a dobândi noi cunoștințe și abilități, de a cunoaște persoane interesante și de a participa la diferite activități interactive.

Programul este deschis studenților care reușesc să combine studiile cu diversele activități extracurriculare disponibile în universitățile lor (de exemplu, fac parte din consiliile studențești) sau care sunt activi în organizații publice/de tineret, mișcări de voluntariat etc.

Totodată, candidatul/candidata trebuie să întrunească următoarele cerințe:

  •  să aibă cetăţenia Republicii Moldova sau a Ucrainei;
  • să locuiască și să studieze în instituții de învățământ superior situate în țările programului (Moldova și Ucraina) sau în alte țări, precum: Bulgaria, Republica Cehă, Estonia, Germania, Letonia, Lituania, Polonia, România și Slovacia;
  • să fie născut(ă) de pe 1 iulie 2001 până pe 30 iunie 2005;
  • să dețină un pașaport internațional valabil, care să nu expire mai devreme de 31 martie 2024.

Cererile candidaților sunt acceptate până pe 11 iulie 2023, ora 22.59, potrivit orei Moldovei (10 iulie, ora 23.59, potrivit orei poloneze).

Fiecare dintre candidați va primi informații despre rezultatele concursului în mod individual până pe 11 august 2023, la adresa de e-mail specificată în cerere.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Moldovan National Youth Orchestra vă invită la Oriental Music Night
Next Implicare și nepăsare. Interviu despre ecologie cu Mihaela Răzmeriță!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × one =