Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă recrutează!


Apel către toți tinerii dorinici de schimbare și gata de provocări noi! Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă anunță perioada recrutărilor. Ai posibilitatea ca până pe date de 15 februarie să devii parte a echipei noastre. Tinerii cei mai harnici deja s-au înregistrat fără nicio ezitare. De ce oare?

Pentru că au luat o decizie!

Una dintre cele mai bune din viața lor, și că s-au săturat să aștepte momentul perfect. Și-au dat seama că el nu există și, de fapt ei sunt principalii eroi al acestei povești. Ei decid când e momentul perfect. De aceea au hotărât să se alăture Platformei Naționale a Tinerilor pentru Participare Activă.

Să nu rămâi cumva doar cu regretul și cu remușcările că ai lăsat așa lucru neînsemnat ca frica să te oprească din dezvoltarea ta. Ești mai mult decât atât!

Fiecare dintre noi tinde spre dezvoltarea, dar pentru a ne contura cea mai bună versiune a noastră, totuși trebuie să începem de undeva, nu? Datorită tuturor activităților organizate de familia PNTP ai șansa să cunoști o grămadă de oameni noi și, în primul rând, să te redescoperi pe tine. Ai capacitatea să trezești uriașul din tine și să îți exteriorizezi mai ușor gândurile ca acestea să ia forma unei schimbări de amploare.

 Indiferent dacă ai experiență sau nu, ești introvert sau extrovert, sau ai altă perfecțiune mascată în neajuns, la noi vei primi tot suportul și instruirea de care ai nevoie.  Desigur că vei putea să te ocupi cu ceea ce-ți place mai mult, alegându-ți unul dintre departamentele din cadrul organizației, și anume:

  • Departamentul de Marketing  & PR;

– realizează și implimentează strategii de marketing, ocupându-se de promovarea organizației și a proiectelor;

  • Departamentul de Resurse Umane;

–  Organizează activități de team building, asigură desfășurarea activităților de cunoaștere, consolidare și famializare a echipei;

  • Departamentul  Proiecte pentru Tineri

– se ocupă de scrierea proiectelor și desfășoară activități/evenimente pentru tineri menite să promoveze voluntariatul, să sporească nivelul de conștientizare a necesității implicării tinerilor în procesul decizional și la dezvoltarea comunitară;

  • Departamentul  Advocacy și Participare semnificativă;

este responsabil de organizarea și desfășurarea activităților de dialog cu Autoritățile Publice Locale, de planificarea campaniilor de advocacy.

Pe lângă toate responsabilitățile menționate mai sus, departamentele se ocupă cu multe alte activități, pe care ai șansa să le experimentezi doar ca voluntar în cadrul PNTP.

Cu orice omuleț în plus, capacitatea organizației este de neegalat.

Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă este organizația care va zgudui toate impedimentele apărute în fața tinerilor. Vocea tinerilor răsună prin PNTP, de aceea nu ezita să-ți lași amprenta pe tot ceea ce înseamnă dezvoltare și să devii un membru al familie. Înregistrează-te cu curaj în link-ul de mai jos și fă încă un pas spre viziunea perfectă pe care o avem cu toții asupra acestei țări.

Link de înregistrare: https://forms.gle/nXfWAkK3Zakezaaw5

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dorești să te cunoști mai bine? Participă la evenimente marca EH!Moldova
Next Arată că nu ești indiferent!
Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă
About the author

Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × three =