Conferință online pentru antreprenori: „Belarus – Moldova: noi etape de colaborare economică”


conferință online pentru antreprenori

Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Belarus invită operatorii economici să participe la o conferință online a oamenilor de afaceri Belarus – Moldova: noi etape de colaborare economică”.

Evenimentul va avea loc pe platforma online ZOOM la data de 12 august 2020, ora 11:00. Accesul participanților va fi deschis de la ora 10:30.

Pentru cine este potrivit acest eveniment:

La eveniment se preconizează participarea agenților economici și experților din ambele state, care vor prezenta informația privind cooperarea comercial-economică între Republica Moldova și Belarus în conjunctura actuală, restricțiile impuse, măsurile anticriză adoptate, cum mediul de afaceri s-a adaptat condițiilor de pandemie și perspectivele dezvoltării cooperării moldo-belaruse.

Pe durata întrevederii online participanții vor avea posibilitatea de a adresa vorbitorilor întrebări și propuneri.

Limba de comunicare – limba rusă.

Cum participi?

În cazul interesului de participare la întrevederea online a oamenilor de afaceri ”Belarus – Moldova: noi etape de colaborare economică”, vă rugăm să efectuați înregistrarea online pînă la data de 10 august 2020. Pentru înregistrare accesați link-ul aici .

Ulterior, persoanele înregistrate (prin intermediul formularului completat online) vor primi acces printr-un link expediat prin e-mail.

Doritorii de a participa la evenimentul online trebuie să dispună în mod obligatoriu de calculator sau telefon mobil cu conexiune nelimitată la Internet, cameră web și microfon.

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Persoană responsabilă Inga Leontean tel: 022 22 26 26, inga.leontean@chamber.md.

Participarea este gratuită!

Descoperă mai multe evenimente care se întâmplă chiar acum, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Academia de Vară a cadrelor didactice „Viitorul educației este Astăzi”
Next Artico și Cariera Mea te invită la un LIVE pentru orientare în carieră
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 5 =