Participă la discuția publică „Descentralizarea în contextul crizei refugiaților”


Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT” în parteneriat cu Programul Comunitatea Mea, organizează miercuri, 15 iunie 2022, ora 10.00 o discuție publică pe subiectul ”Descentralizarea în contextul crizei refugiaților”.

Evenimentul este organizat cu scopul de a pune în discuție modul în care ar fi fost gestionată criza refugiaților în condițiile unei descentralizări funcționale, în special din perspectivă resurselor economice și umane.

La fel, împreună cu reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale, ai societății civile și experți în domeniu, vom discuta inclusiv despre rezultatele raportului de monitorizare, realizat de ADEPT, care măsoară progresele în domeniul descentralizării, din perspectiva indicatorilor: integritatea aleșilor locali, transparența administrațiilor locale, alegeri libere și corecte.

CÂND: Miercuri, 15 iunie 2022, ora 10.00
UNDE: MediaCor, str. Alexei Mateevici 60, Chișinău.
Evenimentul va putea fi urmărit 𝐋𝐈𝐕𝐄 pe 𝙥𝙧𝙞𝙫𝙚𝙨𝙘.𝙚𝙪 și pe paginile de Facebook: Asociația ADEPT și Programul Comunitatea Mea.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului ”Implicarea societății civile în procesul de monitorizare a reformei de descentralizare în Republica Moldova”, implementat de ADEPT, în parteneriat cu Programul Comunitatea Mea, finanțat de USAID și implementat de IREX.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job pentru tineri: Ofițer financiar superior la Terre des hommes - Moldova
Next Participă și promovează educația prin jocuri de masă în regiunea ta
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × five =