Vrei să creezi un centru comunitar pentru tineri în localitatea ta? Vezi cine te poate ajuta

avi moldova, grupuri de initiative, centru comunitar pentru tineri

Asociația de Voluntariat Internațional din Moldova anunță selectarea unui grup de inițiativă, compus din minim 3 persoane (și care este în relații bune cu Autoritățile Publice Locale sau alte entități precum ar fi școala/biblioteca din localitate), care este interesat în crearea unui Centru Comunitar pentru tineri cu oportunități reduse din zonele rurale. Acest Centru va activa în localitatea de unde este grupul de inițiativă.

Activitatea este parte a proiectului internațional „Get In – Inclusion of youngsters in communitylife” implementat de AVI-Moldova, în parteneriat cu Arm Active (Armenia), EuroSud (Italia), EuroFRC (Polonia), cu susținerea Uniunii Europene prin intermediul Programului Erasmus+. Centrul Comunitar sus menționat va avea drept scop să sprijine incluziunea tinerilor cu oportunități reduse din țările participante în viața comunității.

Grupul selectat va beneficia de asistență, instruire și suport logistic din partea echipei AVI Moldova, de asemenea va avea acces la mai multe oportunități de finanțare a proiectelor locale. Membrii grupului de inițiativă vor avea oportunitatea de a participa la diverse activități de educație non formală în țară și peste hotare, cu suportul AVI Moldova, aceasta având drept scop învățarea bunelor practici pentru a fi implementate în comunitatea locală.

Grupurile de tineri interesate vor completa acest formular.

Termenul-limită de completare a formularelor este 25 iunie 2019. Pentru detalii și întrebări, afli la adresa de mail rodicanegura@gmail.com sau la telefon: 069443555

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Antrenează-ți gândirea critică la „Multimedia Conector pentru Tineri” – tabără de educație media pentru tineri
Next Vino la Atelierul Deschis „Eu și Orașul” și completează-ți jurnalul de artă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 5 =