Alătură-te sesiunii de informare Anticafeneau Voluntarilor și cunoaște voluntari internaționali


Anticafeneau Voluntarilor

În cadrul sesiunii de informare Anticafeneau Voluntarilor și-a propus să ofere tinerilor o experiență deosebită și unică! Participanții vor fi asigurați cu un spațiu confortabil în care toți v-or avea ocazia să cunoască voluntari naționali, cât și internaționali.

Astfel toți doritorii pot participa la o discuție cu 6 voluntari internaționali pentru a descoperi voluntariatul ALTFel!

Participând la eveniment vei avea ocazia să identifici noi posibilități, să cunoaști noi oameni, noi istorii, să inspiri și să te inspiri de la ceilalți!

Evenimentul va avea loc pe 5 octombrie 2020, ora 10:00. Detalii despre Anticafeneau Voluntarilor, vezi accesând acest link.

A.O. „Centrul de Instruire și Dezvoltare Personală ANIMA” în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret din cadrul DÎTS Bălți, cu ajutorul financiar oferit de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova din resursele alocate sectorului de tineret implementează proiectul „Săptămâna Națională a Voluntariatului 2020 – ALTFel”. 

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Patrimoniul cultural al RM // Află cum a ajuns peste hotare muzica moldovenească
Next Job // CRPE – R. Moldova este în căutarea unui trainer în domeniul administrației publice locale și activismului civic
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *