Participă la Congresul Absolvenților programelor de schimb ale Guvernului SUA, „Oameni și Comunități”

congres, alumni usg, usg alumni conress

Asociatia pentru Dezvoltare Creativă (ADC) și U.S. Embassy Moldova te invită să participi la cel de-al XVI-lea CONGRES al ABSOLVENȚILOR programelor de schimb ale Guvernului SUA, „Oameni și Comunități”, ce va avea loc pe 8 decembrie 2018, ora 9:30-14:00, Summit Events & Conference Center, Strada Tighina 49/3, Chișinău.

Congresul Anual al Absolvenților este un spațiu de consolidare a comunității absolvenților prin schimb de practici și experiențe, comunicare cu diferiți invitați și experți, contribuții personale la tema propusă. Invitații și vorbitorii sunt activi membri ai comunității de absolvenți ai programelor americane și europene, lideri de ONG-uri, activiști și profesioniști din diverse domenii.

Pe 8 decembrie, participanții Congresului Absolvenților vor avea posibilitatea să interacționeze cu Ambasadorul Ambasadei SUA în Republica Moldova, Excelența Sa Dereck J. Hogan, vor cunoaște proiecte implementate în anul 2018 și vor discuta idei noi de cooperare, iar la sfârșit de eveniment, vor vizita America House.

Oamenii se unesc în jurul unor idei și cauze sociale pe care merită să le cunoaștem. Ce ne leagă și cum creăm noi, oamenii, aceste comunități? De la ceea ce este în comun mai multor ființe sau lucruri, ori că au interese, credințe sau norme de viață comune, până la totalitatea locuitorilor unei țări, ai unei localități și bunurile pe care le administrează în comun. Ce ne determină să credem în propriile forțe? Cât de multă putere avem atunci când avem mai multă comunicare și colaborare?

Pentru a participa, înregistrează-te completând acest formular până pe data de 5 decembrie, ora 18:00.

Previous JOB//Asociația Ofițerilor de Conformitate în Moldova angajează Ofițer Coordonator Proiecte
Next Cunoaște Uniunea Europeană și oportunitățile acesteia în 60 minute la iTalkEurope
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *