Înscrie-te în cadrul proiectului Erasmus+ „All in, for inclusion! Outdoor tools for youth work”


Moldoway anunță concursul de selectare a patru lucrători de tineret dedicați, lideri, activiști ONG implicați activ în lucrul cu tinerii, cu vârsta cuprinsă între 18 – 25 de ani să participe în cadrul proiectului Erasmus+ „All in, for inclusion! Outdoor tools for youth work”.

Perioada: 23 septembrie – 2 octombrie 2023

Locația: Saint-Jean-de-Fos și zona din jurul orașului, Franța.

Proiectul este conceput pentru a oferi instruire lucrătorilor de tineret, formatorilor și educatorilor cu privire la utilizarea activităților în aer liber ca mijloc de promovare a incluziunii sociale și a educației pentru tinerii din medii defavorizate.Participanții vor avea oportunitatea de a se angaja în activități în aer liber, cum ar fi hiking pe distanțe lungi, expediții, canotaj, gătit în aer liber și camping

Limba de lucru: Limba engleză

Costuri: Costurile de cazare, alimentare și transport sunt asigurate de către organizatori. Participanții vor achita o taxă de 20 de EUR pentru cheltuieli adiționale în timpul proiectului.

Detalii: Participanții vor pregăti echipamentul personal (rucsac potrivit, încălțăminte și îmbrăcăminte pentru hiking, etc.), iar organizatorii vor oferi corturi și saltele de dormit (activități în afara orașului)

Procesul de înscriere: persoanele interesate de proiect vor expedia CV-ul și o scrisoare de motivare (max. 1 pagină) la adresa electronică info.moldoway@gmail.com până la data de 11 iulie 2023, ora 13.00.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Fii voluntar/ă în cadrul proiectului Liceu în Străinătate
Next Înscrie-te și participă la conferința de Bioinformatică și Genomică Computațională
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + four =