Ia parte și tu la evenimentul de lansare a Programului „Cahul – Capitala Tineretului 2024”


O Poveste a Inovației și Implicării Civice. Evenimentul de inaugurare marchează începutul unei călătorii pline de inițiative și proiecte inovatoare pentru tinerii din întreaga țară.

Ce va avea loc și unde?

În data de 16 martie 2024, Complexul Green Village din Cahul va fi gazda unui eveniment deosebit de așteptat: lansarea programului “Cahul – Capitala Tineretului 2024”. Această inițiativă ambițioasă își propune să aducă împreună tineri din întreaga țară, reprezentanți ai instituțiilor dedicate tinerilor, autorități publice și parteneri externi, pentru a crea un mediu propice promovării inovației, implicării civice și colaborării între tineri și instituții.

Activitățile stabilite:

Cu un scop bine definit de a sprijini dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, evenimentul va oferi o serie de activități menite să inspire și să motiveze participanții. Agenda evenimentului cuprinde momente artistice, discursuri motivaționale și workshop-uri interactive, toate gândite să stimuleze creativitatea și spiritul de inițiativă al tinerilor.

La ora 12.00, participanții vor fi întâmpinați cu o cafea de bun venit și vor avea ocazia să-și facă cunoștință în cadrul activităților de networking. Spectacolul va debuta cu un număr artistic de Majorette Show, urmat de discursurile de deschidere ale unor personalități importante, printre care se numără Primarul municipiului Cahul, Nicolae Dandiș, și Ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun.

Ce reprezintă evenimentul?

Evenimentul de lansare este parte integrantă a programului “Cahul – Capitala Tineretului 2024”, implementat de Primăria municipiului Cahul, cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova și în parteneriat cu Agenția Națională pentru Tineret. Acesta marchează începutul unei călătorii captivante și pline de oportunități pentru tinerii din Cahul și din întreaga țară, subliniind importanța implicării active a acestora în construirea unui viitor mai bun și mai interconectat.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ești pasionat/ă de cărți și psihologie? Vino la acest eveniment online
Next Активизм через социальное предпринимательство
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − six =