JOB//Asociația Ofițerilor de Conformitate în Moldova angajează Ofițer Coordonator Proiecte

Asociația Ofițerilor de Conformitate în Moldova, Ofițer Coordonator Proiecte, oferta de angajare

Asociația Ofițerilor de Conformitate în Moldova angajează Ofițer Coordonator Proiecte. Ofițerul Coordonator va deține rolul de gestionare proiecte și va oferi suport activ în dezvoltarea și menținerea unei platforme inovative online.

  • Candidatul trebuie să dețină studii superioare juridice, să posede fluent limba engleză, să cunoască cadrul legal aplicabil sectorului financiar și să fie familiarizat cu sectorul financiar al Republicii Moldova.
  • Suplimentar, candidatul trebuie să fie neafiliat politic, să nu activat ultimii 3 ani în sectorul public, să posede un nivel înalt de integritate, să treacă screening-ul pentru ultimii 3 ani, să fie prezentabil(ă), cu un bun simț al tactului.
  • Avantaj vor deține persoanele cu cel puțin 1 an experiență de succes în domeniul gestionării proiectelor, sau cel puțin 2 ani în domeniul conformității financiare.

În schimb se oferă un salariu motivant pentru Republica Moldova, posibilitatea de a lucra de acasă, de a activa într-un mediu inovativ și internațional, de a fi apreciat după rezultate și merite, de a gestiona proiecte și de a avea libertatea de creație.

Succese cu aplicarea pentru acest rol. Nu ezitați să remiteți CV-ul pe adresa de email sergiu.sagaidac@icloud.com.

Poziția este disponibilă începând cu 01 februarie 2019. Procesul de selecție va consta din 3 etape. Prima etapă va fi interviul telefonic, a doua etapă interviul de competență, a treia etapă interviul față-n-față.

Termenul limită de aplicare – 30 ianuarie 2019. Vor fi selectate și contactate doar persoanele care corespund cerințelor.

Previous Donează lucruri participând la Christmas Garage Sale și petrece anul mai mulțumit
Next Participă la Congresul Absolvenților programelor de schimb ale Guvernului SUA, „Oameni și Comunități”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *