Campania #NeamPornit: Află rezultatele sondajului național și cunoaște noi inițiative


Campania #NeamPornit

Campania #NeamPornit, care are scopul de a promova și a susține o relansare graduală a turismului autohton într-o realitate post-pandemică, continuă să ia amploare. Alătură-te acestui eveniment online și cunoaște mai multe inițiative din cadrul campaniei.

În cadrul acestui eveniment, vei afla rezultatele sondajului național, realizat de „Magenta Consulting”, care a evaluat opiniile cetățenilor din perspectiva așteptărilor față de oferta turistică din țara noastră.

Ce altceva te mai așteaptă la eveniment?

Organizatorii vor prezenta harta NeamPornit care constituie o sursă de informații și un instrument util pentru călătorii. Acesta cuprinde destinațiile turistice din Republica Moldova categorizate pe produse turistice în funcție de preferințe.

Va fi anunțat startul Maratonului #NeamPornit #Protejati, în cadrul căruia oricine va putea povesti despre destinațiile și experiențele turistice locale, promovând ideea de a călători în siguranță.

La eveniment vor participa:

Fii online pe pagina NeamPornit sau Agenției de Investiții, marți, 16 iunie 2020, începând cu ora 12.00. Descoperă împreună cu campania #NeamPornit mai multe locații și destinații turistice din țără!

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oportunitate pentru inițiative civice sau mișcări sociale care vor să influențeze schimbări reale
Next Webinar marca MentorMe: Transformarea digitală cu Vadim Cușnir și Artur Gurău
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − nine =