Oportunitate de voluntariat: Grow Me Up își mărește echipa!


voluntariat grow me up

Grow Me Up își mărește echipa! Programul a fost creat cu scopul de a ajuta tinerele în realizarea visurilor lor prin intermediul trainingurilor, al challenge-urilor și al diferitelor cursuri. Acum ai șansa să contribui la realizarea acestui scop, optând pentru această oportunitate de voluntariat!

Organizația este formată din membre și un board ce ghidează activitatea. Menirea boardului este organizarea activității și structurarea acesteia, fiecare dintre membre implicându-se în procesul decizional. Boardul organizează diverse activități de leadership, traininguri și challenge-uri care le ajută pe membre să iasă din zona de confort și să își experimenteze potențialul la maximum.

În familia Grow Me Up, părerea fiecărei membre contează, aceasta având mereu ocazia să vină cu noi propuneri și idei ce vor fi ulterior implementate. GMU organizează atât evenimente externe, cât și pe plan intern, pentru a consolida echipa și a dezvolta membrele.

În echipă sunt așteptate domnișoarele active și motivate să realizeze o schimbare în societate! Dacă dorești să aplici, nu ezita să completezi acest formular!

Înscrierea se desfășoară în perioada 3-16 august. Accesează pagina de Instagram și vezi mai multe detalii despre această oportunitate de voluntariat!

Descoperă mai multe oportunități și evenimente care se întâmplă chiar acum, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Previous Stres și emoții înainte de un eveniment?! Află cum poți învinge presiunea!
Next Workshop online gratuit pentru profesorii de liceu
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *