Participă la Conferința Științifică: „Influența Turismului și a Ecologiei ca factori principali de dezvoltare a economiei naționale”


Pe data de 23 iulie 2022, Clubul de Turism și Ecologie al Ligii Naționale a Tineretului din Moldova va organiza Conferința Științifică: ”Influența Turismului și a Ecologiei ca factori principali de dezvoltare a economiei naționale”.

Pentru a participa, trebuie să realizezi o prezentare, PPT, cu privire la genericul conferinței, care să dureze cel mult 8 minute (10-15 slide-uri). Vor fi selectați 10 participanți care își vor expune proiectele în fața unui juriu. Vor fi apreciate prezentările ce au incluse scopul și obiectivele, actualitatea și importanța cercetării în turism și ecologie.

Pot participa toți tinerii cu vârsta cuprinsă între 17-25 ani. Participanții se pot înscrie în mod individual sau în grup de 2-3 persoane.

Scopul proiectului este promovarea turismului local și a ecologiei în ceea ce privește impactul acestor domenii asupra economiei naționale.

Pentru a participa, completează formularul de înscriere.

Prezentările PPT trebuie trimise la adresa electronică ligatineretului.moldova@gmail.com până la data de 18.07.2022.

Pentru mai multe detalii, poți consulta regulamentul conferinței.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de FacebookInstagram și  Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Sursa: aici.

Autor: Laura Macari

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs de selectare a consultanților(telor)-formatori(oare) în vederea sprijinirii integrării copiilor refugiați în instituțiile de învățământ din RM
Next Participă la Concursul Național de Creație Media și câștigă marele premiu
Dumitrița Albu
About the author

Dumitrița Albu

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + seven =