O nouă ediție Drupal Global Training Day, pe 27 ianuarie 2018, în Chișinău


https://www.facebook.com/DrupalMoldova

Pe 27 ianuarie 2018, Asociația Drupal Moldova, cu sprijinul USAID și al Guvernului Suedez, organizează Drupal Global Training Day  în Republica Moldova. Dacă unul din obiectivele tale este unul profesional și vrei să-ți construiești o carieră în domeniul IT, atunci te invităm să participi la acest eveniment!

Drupal Global Training Day este o inițiativă a Asociației Drupal pentru a familiariza utilizatorii începători cu platforma respectivă, în parteneriat cu alte organizații locale. Drupal organizează la nivel mondial în aceeași zi Drupal Global Training Day. Astfel, pe 27 ianuarie, Asociația Drupal Moldova va fi una dintre cele peste 40 de organizații din întreaga lume – organizatoare a Drupal Global Training Day 2018, iar orașul Chișinău va fi unul dintre cele peste 40 de orașe din Europa, America de Nord, Asia Pacific și Africa în care va avea loc acest eveniment.

Vino pentru a descoperi unul dintre cele mai mari sisteme de management al conținutului Drupal și afla cum să faci parte din cea mai puternică și cea mai mare comunitate Open Source din lume.

Drupal este într-o continuă dezvoltare datorită a peste 1.000.000 de dezvoltatori pasionați, designeri, coordonatori, editori și sponsori care colaborează zilnic.  Acesta este folosit de sute de site-uri uriașe, cum ar fi Tesla, Twitter, Stanford și universitatea din Oxford, Pinterest și multe altele.

Speaker-ii sunt evangheliști Drupal și Open Source, cu peste 8 ani de experiență în industria de software și ei vor fi bucuroși să  împărtășească experiența și să ofere sfaturi utile noilor veniți despre cum să-și construiască o carieră de succes în IT.

               

 

Data: pe 27 ianuarie 2018, la orele 14:00.  (Locuri limitate)

Locul desfășurării: iHUB Chișinău

Nu ezita, investește în tine acum, înregistrează-te aici

Pentru mai multe detalii, accesează pagina de facebook a evenimentului.

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Actorii teatrului "Luceafărul" vor juca "Ciuleandra" pe 25 ianuarie, 2018
Next Mai ai 3 zile pentru a te înscrie la Seminarul Gratuit de Marketing Online, care va avea loc pe 25 ianuarie, la Chișinău
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *