Smartest.md, pregăteşte-te eficient de BAC acasă!


smartest.md

Dacă ești elevul clasei a XII-a, care dorește să se pregătească de examenul BAC fără texte plictisitoare, folosind cele mai inovative și interactive metode de predare, evaluare și consolidare, atunci vei intra pe www.smartest.md!

Am observat că metodele tradiționale de instruire au intrat în disonanță cu stilul de viață contemporan al elevilor (copiii de la 7 ani petrec majoritatea timpului în fața calculatoarelor sau cu smartphon-ul în mână). De aici pornește și curiozitatea noastră pentru metodele de studii “acceptate” de generația tinerilor. Misiunea SMARTEST constă în oferirea tuturor elevilor acces la educație. Folosesc tehnologiile informaționale și metode de instruire inovatoare. Smartest.md este o trambulină în ceea ce reprezintă  pregătire pentru examenele de Bacalaureat.

Examenul de Bacalaureat determină finalizarea ciclului de învățământ școlar și, totodată, o sinteză a celor 3 ani de liceu. Nu toată lumea are capacitatea să rețină materialul didactic din anii de liceu, iar nimeni nu are timp să-și caute caietele și conspectele din anii precedenți. De aceea, SMARTEST vine cu tema de acasă făcută pentru toate lecțiile din toți trei ani, care contribuie la asimilarea mai ușoară a informaţiei și la dezvoltarea unei atitudini prietenoase față de educație.

SMARTEST combină cele mai bune practici psiho-pedagogice cu soluțiile IT pentru o eficiență maximă în instruirea elevilor și pregătirea psihologică în situația de a trece examenele.

Cum funcționează?

Zilnic, ai o misiune formată din câteva sarcini la o anumită temă din subiectul ales. La evaluare sunt câteva sarcini. Consolidarea cunoștințelor o faci prin joc și nu durează mai mult de 25 minute.

*O misiune pe zi pentru a fi sigur că cele câteva idei la subiectul respectiv vor fi bine fixate în memorie.

Avantaje:

  • Cunoștințele necesare în forma electronică accesibile oriunde, oricând, pentru fiecare;
  • Reducerea costurilor și timpului depus pentru instruire;
  • Abordarea personală a fiecărui elev prin crearea programului de învăţământ personalizat;
  • Învățarea interactivă prin joc.

Pentru mai multe informaţii, accesează pagina Smartest.md de Facebook şi Instagram. Familia Youth.md este alături de tine şi la BAC!

Previous Eveniment online la Travel CLUB: Antarctida pentru amatorii de aventuri
Next Activiștii civici pot participa la Academia Liderului Comunitar
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *