Descoperă comunitatea Ruby Wine, la un eveniment cu speakeri internaționali


ruby wine

Vino la o conferință internațională Ruby Wine 2.0 organizată în Moldova și participă la discuții, prezentări cu profesioniști internaționali din domeniu!

Pe data de 4 aprilie 2020, FAF (Filiera Anglofonă) ONG împreună cu Ruby Meditation organizează Ruby Wine 2.0 – a doua ediție a conferinței dedicată limbajului de programare Ruby în Republica Moldova. O conferință IT axată pe limbajul de programare Ruby, framework-uri și noile tehnologii. Ea va găzdui, timp de o zi, discuții și prezentări remarcabile de la profesioniști pasionați de acest limbaj.

Ruby Meditation este o conferință din domeniul tehnologiilor informaționale, fondată în 2013 în Ucraina, care are loc regulat și ajută la dezvoltarea comunității Ruby.

De ce merită să vii la Ruby Wine 2.0?

La eveniment vor fi prezenți 8 speakeri internaționali din Germania, Ucraina, Rusia și Marea Britanie și peste 200 de participanți. Speakerii vor avea la dispoziție de 40 minute pentru a dezbate subiecte inovatoare legate de limbajul de programare Ruby. Participanții la acest eveniment vor avea posibilitatea nu doar de a primi noi cunoștințe din domeniul limbajului de programare Ruby prin prisma speakerilor internaționali, dar și de a socializa făcând conexiuni utile într-o atmosferă plăcută cu persoane din același anturaj.

Ce beneficii vor avea participanții?

Pentru studenții pasionați de programare și dornici de a se familiariza cu limbajul Ruby, va fi creată o sesiune paralelă condusă de profesioniști din Republica Moldova. Pe parcursul acestor sesiuni, ei vor reuși să cunoască funcționalul limbajului și să interacționeze cu persoanele din acest domeniu.

Nu ratați șansa de a participa la un eveniment grandios din acest an. Cumpără-ți biletul la eveniment și profita de un set de cunoștințe utile în programare, interacțiunea cu participanți locali ți internaționale și degustarea celor mai rafinate vinuri ale Moldovei.

Poți cumpăra bilet la eveniment pe iticket.md.

Conferința este rezultatul cooperării a două organizații: FAF și Ruby Meditation.

FAF(Filiera Anglofonă) este o organizație non-guvernamentală/non-profit cunoscută pentru aportul său la prosperarea societății IT din Republica Moldova. Este o comunitate formată din actualii studenți și alumni, care pe lângă faptul că promovează activ knowledge sharing-ul dintre generații, mai organizează Hackathoane locale și contribuie la dezvoltarea viitorilor specialiști din domeniul Ingineriei Software.

Mai multe detalii pot fi găsite pe: www.rubywine.org.

Youth.md îți aduce cele mai interesante oportunități de dezvoltare pentru tineri!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la "Career Talks - Cretivitatea în sec. XXI": un eveniment gratuit organizat de CareerHub Moldova
Next Curs de formare în Ucraina pentru lucrătorii de tineret Erasmus+
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + eighteen =