Participă la cea de-a V-a ediție a Festivalului Internațional „CIVIC FEST: Moldova pentru cetățeni”


Cine organizează ? Civic Fest

Ce ? CIVIC FEST: Moldova pentru cetățeni

Când ? 29 (orele 09.00 – 18.00) – 30 (orele 10.00 – 19.00) Septembrie 2017

Unde ? Summit events; Centrul comercial și de agrement MallDova, Chișinău

Detalii:

Cea de-a V-a ediție a Festivalului Internațional „CIVIC FEST: Moldova pentru cetățeni” va reuni pe 29-30 septembrie, la Chișinău, pe o platformă unică cele mai active ONG-uri, proiecte demne de urmat și parteneri într-un dialog civic, schimb de bune practici şi idei inovatoare pentru a inspira, motiva și încuraja cetățenii să producă schimbarea pe care și-o doresc.

Dacă îți pasă de țara în care trăiești și vrei ca acasă să fie mai bine, devino participant Civic Fest 2017 și contribuie la dezvoltarea și consolidarea societății civile din Republica Moldova. În ultimele zile de septembrie va fi dezvoltat un program captivant, divers și motivant, după cum urmează:

29 septembrie, Summit Events, Chișinău, str. Tighina 49/3, orele 09.00 – 18.00:

  • Participare civică

Tematica acestei zile are drept scop atragerea și motivarea tuturor actorilor și cetățenilor de rând să susțină dezvoltarea comunităților prin generarea de noi idei, inițiative și proiecte de succes în diferite domenii. Se vor organiza paneluri de prezentare a proiectelor, traininguri și sesiuni de networking menite să încurajeze implicarea activă a cetățenilor în realizarea schimbărilor sociale.

 

30 septembrie, Centrul comercial și de agrement MallDova, Chișinău, strada Arborilor 21, orele 10.00 – 19.00:

  • EXCELENȚĂ CIVICĂ

Tematica acestei zile urmărește încurajarea și promovarea unei poziții civice active, bazate pe responsabilitate, angajament și implicarea efectivă a cetățenilor în realizarea schimbărilor sociale. Un Târg al ONG-urilor (organizat la parterul MallDova) va aduce la cunoștința participanților proiectele și cauzele societății civile care s-au bucurat de succes la nivel local și național, precum și se vor mai organiza ateliere creative, flashmob-uri, prestații artistice și sesiuni de networking.

 

Reprezentanții ONG-urilor care doresc să-și prezinte proiectul, istoria de succes, atelierul de creație, acțiunea civică, flash mob-ul sau expoziția realizărilor în cadrul CIVIC FEST 2017, sunt rugați să se înregistreze până pe data de 18 septembrie curent. Participarea este gratuită.

Formularul de aplicare: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNIWxDWfQheTtofB8Pha1wPrVx0rXwZezP7UEmPVZwS_i9vQ/viewform?edit_requested=true

Pentru informații suplimentare:

Natalia Dabija

Coordonatoare proiecte

Asociația Obștească „SynergEtica Eur/Est”

str.Bucureşti 68, Chişinău, MD-2012

Tel: (+373 22) 24 02 74

E-mail: office@civicfest.md

Web: www.civicfest.md

 

Sursă: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNIWxDWfQheTtofB8Pha1wPrVx0rXwZezP7UEmPVZwS_i9vQ/viewform?edit_requested=true

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la un atelier de autocunoaștere și creștere personală
Next Participă la Festivalul vinurilor tinere și a turismului rural Tulburel 2017
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 1 =