Training// Află cum poți minimiza impactul negativ al detergenților asupra mediului

training, detergenți, mediu

Foto simbol: static.businessworld.in

Asociaţia Obştească „Centrul Naţional de Mediu” şi Asociația Femeilor Profesioniste și de Afaceri din Moldova organizează un training de informare privind utilizarea detergenţilor ecologici în gospodărie şi beneficiile folosirii acestora pentru mediul înconjurător.

În cadrul evenimentului va fi prezentat impactul de la folosirea detergenților clasici asupra calității apelor de suprafață (râurilor), din cauza dificultății de epurare ale apelor uzate cu substanțele chimice agresive, care se conțin în detergenții clasici, și cum populația ar putea contribui la îmbunătățirea calității apelor de suprafață prin folosirea detergenților ecologici, care nu conțin concentrații mari de substanțe chimice și care sînt ușor epurate din apele uzate. Se va vorbi despre impactul asupra sănătății populației ale apelor uzate neepurate, și gama detergenților ecologici, disponibilă pe piața Moldovei.

Evenimentul va avea loc la Hotelul Manhattan (str. Ciuflea, 1), vineri, pe 29 iunie, la ora 10.00.

Doritorii de a participa se pot înscrie la numărul de telefon 069643763 sau email: info@bpw.md și cnm.moldova@gmail.com; persoana de contact Angela Chicu.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Implicarea grupurilor țintă în promovarea managementului integrat pe râurile mici din Republica Moldova”, implementat de Centrul Național de Mediu, în parteneriat cu Asociația Femeilor Profesioniste și de Afaceri din Moldova, și face parte din proiectul ”Consolidarea cadrului instituțional în domeniul alimentării cu apă și sanitație”, a cărui beneficiar este Agenția ”Apele Moldovei” și este finațat de Agenţia de Dezvoltare Austriece” susţinut financiar de Agenţia „Apele Moldovei”.

Previous Doreşti să îţi deschizi propria afacere? Înscrie-te la Programul Erasmus pentru Tinerii Antreprenori
Next JOB// Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor angajează un jurist
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *