Tinerii interesați de o carieră în IT sunt invitați la IT Career Expo 2021


Pe 25 septembrie, tinerii interesați de oportunitatea unei cariere sau perspective de creștere în domeniul IT sunt așteptați la IT CAREER EXPO, cel mai mare eveniment de orientare profesională din anul 2021. Acesta vine cu ateliere practice de programare, târg de cariere, oportunități de stagiere și prezentări de cursuri, toate pentru ca visul oricărui tânăr la o carieră în IT să devină realitate.

 TÂRG DE CARIERE

Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu angajații a 8 companii IT din Chișinău pentru a afla ce oferte de muncă și de stagiu au pregătit pentru participanții evenimentului.

CURSURI IT

Cei prezenți la eveniment vor descoperi cursurile pentru începători Tekwill Academy și vor interacționa direct cu mentorii acestora. Orice întrebare despre IT își va găsi răspunsul, iar pentru cei dornici să învețe o profesie nouă cu siguranță vom găsi cursul potrivit.

ATELIERE DESPRE PROFESIILE IT

Am pregătit 6 ateliere cu teme de actualitate maximă, toate predate de specialiști pasionați de ceea ce fac. Participanții vor afla adevărul din spatele profesiei de programator prin interacționarea cu unul dintre limbajele și tehnologiile pregătite. Pentru cei care deja sunt familiari cu programarea îi invităm la o sesiune de scriere a CV-ului și simulare a unui interviu de angajare, toate pentru a ai ajuta să obțină jobul dorit.

TOMBOLĂ ȘI PREMII

Tekwill Academy organizează la finalul evenimentului o tombolă pentru toți participanții care au venit să descopere oportunități de creștere și afirmare în domeniul IT. Pentru ei am pregătit tricouri personalizate, vouchere și alte premii de la parteneri.

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

Evenimentul este gratuit și destinat tuturor tinerilor interesați de oportunități de creștere și afirmare în domeniul IT, iar viitorul eveniment de așa tip va avea loc în 2022. Târg de cariere, ateliere practice de programare și scriere de CV, cursuri IT, tombolă, ești sigur că ești gata să pierzi atâtea?

Înregistrează-te AICI și fii parte a evenimentului!

IT Career Expo 2021 va avea loc pe 25 septembrie 2021, ora 10:00, la Tekwill.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Training pentru tineri despre public speaking: YOUth SPEAK
Next Alătură-te Consiliului Național al Elevilor din învățământul profesional tehnic
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 5 =