Participă la campionatul jocului de masă „Supreme Tournament” și câștigă premii

Supreme Tournament, jocuri de masa, sporter

Participă la campionatul jocului de masă „Supreme Tournament” și câștigă premii pregătite de organizatori: dronă, action camera sau HDip cameră.

Supreme Tournament este un joc nou de masă apărut recent pe piața Republicii Moldova, dar și în Rusia și Marea Britanie. Este un joc de roluri în care fiecare jucător își poate alege un erou care-l va reprezenta pe tot parcursul jocului. În funcție de eroul ales, vei primi un cartonaș pe care este indicată viața și abilitățile pasive ale acestuia și alte 7 cu abilitățile active.

Se vor forma mai multe grupuri a câte 5-11 jucători, unde îți vei demonstra calitățile tale de erou. La începutul evenimentului se va organiza o rundă de probă ca fiecare participant să-și aleagă propriul erou și să-i înțeleagă puterile. Jocul este în limba rusă. Poziționarea jucătorilor la prima rundă va fi aleatorie, prin tragere la sorți. Se vor juca trei partide, iar ordinea la mese se va schimba la fiecare rundă. Participanții joacă unul împotriva altuia, iar câștigătorul este ultimul jucător rămas în viață.

Campionatul jocului de masă „Supreme Tournament” va avea loc pe 5 aprilie la „Old Bus”( strada Alexandru cel Bun 83) cu începere de la ora 18:00. Prețul biletului este de 100 de lei (gustările sunt incluse). Pentru procurarea biletelor sună la 060191798 / 068104503 / 060145825.

Pentru mai multe detalii accesează pagina de Facebook a evenimentului.

Previous Înscrie-te și fă parte din echipa de voluntari la Campionatul European și Campionatul Țărilor balcanice de motocros
Next JOB//Specialist recrutare în cadrul companiei StarNet
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *