Vrei să petreci cât mai mult timp la natură? Vino la „Purcari Wine Run” și susține stilul de viață activ

Purcari Wine Run, sporter, sanatate, tineri

Cât de des reușești să ieși în afara orașului, ca să petreci timpul la natură? Vino la „Purcari Wine Run” și rămâi peste noapte în zona de camping „Chateau Purcari”.

Anul acesta, cursa de alergare de tip trail de 10 km „Purcari Wine Run” va avea loc pe 24 august. Acest eveniment sportiv neobișnuit atrage anual sute de amatori ai unui stil de viață activ, care combină traseele turistice unice și sportul.

„Purcari Wine Run” se deosebește prin faptul că de-a lungul traseului, participanții se pot opri la pit-stopuri, unde pot gusta din cele mai bune soiuri de vinuri moldovenești și fructe autohtone. Cursa oferă sportivilor posibilitatea de a gusta Moldova, de a dezvălui secretul tradițiilor sale uimitoare și al ospitalității fabuloase.

În plus, la „Purcari Wine Run” predomină o atmosferă festivă unică, de care nu vei dori să te desparți. Nici nu vei fi nevoit să o faci, pentru că sâmbătă, 24 august, toți doritorii vor putea rămâne peste noapte în zona de camping de pe teritoriul „Chateau Purcari” și participa la tradiționala „Mămăliga Party”. Pentru aceasta, trebuie să rezervi un loc, să iei un cort și un grup de prieteni buni cu tine. Costul unui loc de camping este de 100 de lei.

Înregistrarea deja este deschisă. La cursa „Purcari Wine Run” poate participa orice doritor.

Dacă nu ai transport personal, pe site-ul purcari.winerun.md poți rezerva și achita un loc în autobuz.

Atenție! Pachetul de camping nu include cortul, degustarea, transportul și participarea la cursă. Pentru aceste opțiuni există o taxă și o înregistrare separată.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cunoaște mai multe despre Politică, Antreprenoriat și economie în cadrul proiectului ,,Genius Step by Step”
Next Vino cu o idee ce te inspiră și află despre impactul social și rolul pe care îl poate avea afacerile
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + 14 =