Concurs de fotografie „Parteneriat și solidaritate între generații” (termen extins). Grăbește-te să ne uimești!


Atenție! Deadline-ul pentru concurs a fost prelungit până pe 4 august! Dacă nu ai reușit până acum să ne expediezi lucrarea, mai ai două zile în care poți să o faci! Participă la concursul de fotografie „Parteneriat și solidaritate între generații” și profită de oportunitatea de a învăța despre fotografie la workshop-ul organizat de Crunchyroll Moldova.

Ești pasionat/ă de lumea fotografiei și nu poți rezista tentației de a avea mereu un aparat foto în mână? Nu rata acest concurs, care este exact pentru tine.

Detalii: aici.

Activitatea are loc în cadrul proiectului EduMedia pentru tineri, implementat de Youth.md cu suportul: Friedrich Naumann Foundation Romania and Moldova, Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova.

Proiectul este finanțat și în cadrul „Programului municipal de granturi pentru organizații de tineret și grupuri de inițiativă din mun. Chișinău”, lansat de către Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport din municipiul Chişinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău, Laboratory of Initiatives for Development, Crunchyroll Moldova.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Curs online gratuit „Modelarea și planificarea afacerii”
Next Vezi programul pentru Festivalul Chitarelor, in memoriam Iurie Sadovnic Orheianu
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + 7 =