O echipă de zece mentori specializați se alătură programului UPSHIFT 2021!


mentori

Echipa UPSHIFT este fericită să anunțe că a finalizat procesul de selecție a mentorilor pentru ediția din acest an. Astfel în programul curent, axat pe raioanele Cahul și Ungheni participanții se vor bucura de training, ghidare și mentorat din partea unei echipe de zece traineri specializați pe diverse domenii, de la managementul de proiect până la combaterea violenței și
discriminării.

Mentorii vor fi alături de participanți la fiecare etapă a proiectului, livrând training-uri conform metodologiei UPSHIFT în cadrul taberei UPSHIFT din această vară și consultând echipele în procesul de conceptualizare a proiectelor sociale prin intermediul cărora vor încerca să adreseze probleme din comunitățile din care provin. Ulterior, cei zece mentori vor fi alături de echipele câștigătoare ale ediției, asistându-i în implementarea ideii de proiect și gestionarea fondurilor obținute pe parcursul a șase luni.

În contextul în care programul UPSHIFT 2021 face parte din proiectul EVA – promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women în parteneriat cu UNICEF, participanții vor fi abilitați să combată diverse forme negative din societate, precum discriminarea de gen, bullying-ul sau violența fizică.

Astfel, echipa de mentori UPSHIFT are o structură echilibrată conform tematicii proiectului – 6 mentori specializați pe domeniul managementului de proiect și 4 provenind din domeniul combaterii violenței și discriminării.

În următoarele săptămâni, echipa de mentori va participa într-o serie de evenimente de teambuilding și formare, incluzând un Train the Trainers, pentru a determina cele mai eficiente instrumente și tematici de training pentru participanții la program. În cadrul sesiunilor de formare pentru mentori, un accent deosebit va fi acordat componentei combaterii violenței și discriminării.

De asemenea, ne pregătim să facem publică componența echipei, de aceea stați cu ochii pe noi pentru a cunoaște mentorii UPSHIFT 2021!

TEKEDU este partener UNICEF Moldova în cadrul proiectului EVA – promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni. În cadrul acestui proiect, TEKEDU va implementa inițiativa – Inovații sociale și abilitarea adolescenților și adolescentelor pentru combaterea tuturor formelor de violență în toate mediile.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Descoperă mai multe despre tehnologii și orașe inteligente în cadrul unui program internațional
Next Inteligența Artificială - prieten sau inamic?
TEKEDU
About the author

TEKEDU

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × one =