Participă la „Bucurie în mișcare”, cea mai mare campanie de promovare a mișcării în masă

bucurie in miscare, sport, miscare in masa, campanie nationala

Pe data de 9 septembrie, Festivalul „Bucurie în Mișcare” te așteaptă la cea de-a treia ediție. În acest an, evenimentul se va desfășura cu sloganul „Alege Mișcarea Azi” și va umple cu energie generații de iubitori de sport.

Proiectul își propune să aducă împreună copii și părinții, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment viu, extrem de ofertant. Având ca scop să mențină participanții activi pe tot parcursul festivalurilor, organizatorii vor amenaja diverse zone pentru toți cei care iubesc mișcarea printre care: caravana de joacă pentru prichindei, activități team-building, jocuri și concursuri pentru copii și familie, competiții sportive, demonstrații sportive, fitness și dans, zona cu master-classuri, zona cu bunătăți de toate felurile, zona de relaxare și board-games pentru tineri, etc.

Festivalul va avea loc pe data de 9 septembrie, începând cu ora 11:00, în scuarul UTM, unde se vor distra cei mai tari sportivi atât profesioniști, cât și amatori.

Dacă ești interesat și vrei să afli mai multe despre proiect, vizitează pagina acestuia – http://bucurieinmiscare.md/

„Bucurie în Mişcare” este cea mai mare campanie de promovare a mișcării în masă din România și Republica Moldova, fiind un proiect marca Asociaţia 11even, www.11even.ro, partener în Moldova: AVI Moldova, avimd.org, desfășurat cu sprijinul Kaufland.

Previous 12 tineri muzicieni vor evolua la Cetatea Tighina în cadrul proiectului „La La Play”
Next Înregistrează-te și participă gratuit la KYIV MEDIA FORUM. Ambasada SUA în RM va acoperi cheltuielile
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *