Online la teatru. „Ne schimbăm odată cu SCHIMBAREA”


online

Carantina instituită în prezent este o măsură de precauție necesară situației actuale. Cu toate acestea, viața nu încetează, ci din contra, îți oferă și mai multe oportunități online de dezvoltare.

Ești pasionat de teatru sau ți-ai dorit întotdeauna să ieși la o piesă, dar nu găseai timp liber? Acum, nu mai e o problemă, Youth.md te anunţă că Teatrul Național Satiricus Ion Luca Caragiale se lansează în mediul online! Da, ai înțeles corect. Acum vei putea urmări spectacolele acestora de acasă, de pe platforma socială Facebook.

Ce beneficii ar avea o seară în frumoasa companie a teatrului Satiricus? Ei bine, pentru început, nu doar că vei avea parte de o atmosfera prietenoasă, dar, de ce nu, ai putea aranja și o cină romantică! În condițiile create, un astfel de eveniment ar diversifica plictiseala ce planează asupra ta.

Totodată, este mult mai ușor! Nu doar că nu e necesar să ieși din casă, dar nici bilete nu mai trebuie să cumperi! Da, da! Difuzarea spectacolelor este gratuită și are loc pe pagina oficială a teatrului. Venind cu sloganul: „Ne schimbăm odată cu SCHIMBAREA”, cei de la Satiricus doresc să promoveze cultura în această perioadă dificilă!

Așa că nu ezita! Tot ce trebuie să faci e să accesezi link-ul și să te bucuri de o experiență deosibită!

Previous Propuneri de proiecte pentru limitarea impactului negativ al pandemiei
Next Servicii de prim ajutor psihologic oferite gratuit de specialiștii în domeniu
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *