12 tineri muzicieni vor evolua la Cetatea Tighina în cadrul proiectului „La La Play”

la la play, concert, muzica clasica, moldovian youth orchestra

Ești pasionat de muzica clasică și vrei să petreci timpul într-o atmosferă nemaipomenită, vino la Cetatea Tighina și urmărește concertul susținut de La La Play.

La La Play revine cu un concert de muzică clasică open air în edificiul legendar – Cetatea Tighina, construit în secolul XV. Pe scenă vor evolua 12 tineri muzicieni de pe ambele maluri ale Nistrului, promovând prin artă încrederea și înțelegerea reciprocă. Ediția 2018 „La La Play” va încununa prezența în 4 cetăți istorice din Moldova și România. Evenimentul se va desfășura pe 19 august și va începe la ora 17.00 și va dura până la ora 21.00. Pe lângă concert, organizatorii pregătesc pentru vizitatori animatori, expoziții gastronomice, expoziții de meșteșuguri, plimbări pe cai, etc.

Expediția de Muzică Clasică „La La Play” parcurge un #drumdedor în perioada 13 -25 august. Timp de 12 zile, 16 tineri muzicieni, jurnaliști, fotografi și regizori vor traversa 2.000 km. Pe parcursul acestui drum de dor, tânăra echipă va realiza 12 inițiative culturale în 12 locații din Moldova, România și Ucraina. Proiectul „La La Play” #drumdedor, are scopul de a reflecta prin artă 12 subiecte sociale într-un mod ce unește inimi.

Preț unui bilet este unul simbolic – 60 lei pentru maturi și 30 lei pentru copii.

 

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Cetatea Tighina și Programul Poduri de încredere peste Nistru – Мосты доверия через Днестр, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UNDP Moldova.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous La Cahul se va desfășura Festivalul MOLDOX 2018
Next Participă la „Bucurie în mișcare”, cea mai mare campanie de promovare a mișcării în masă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − six =