Ești tânăr jurnalist/ă? Participă la atelierul M100


atelierul m100 pentru jurnaliști

Ești tânăr jurnalist? Participă la atelierul M100, care face parte din conferința internațională anuală de presă M100 Colocviul Sanssouci din Potsdam, Germania.

Atelierul M100, ediția 2020 va aborda tema jurnalismului local în perioada post-COVID, și mai exact „Legătura local-global: Explorarea noilor strategii pentru jurnalismul local în perioada post-COVID”.

Participanții trebuie să fie pasionați de rolul lor în procesul democratic și să fie interesați în mod activ de viitorul mass-media, a jurnalismului și a democrației.

Datorită situației generate de COVID-19, atelierul va avea loc ca un eveniment online descentralizat pe parcursul a șase săptămâni. Atelierul se va desfășura în limba engleză.

Criterii de eligibilitate:

Tineri jurnaliști cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani din Europa, țările Parteneriatului Estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina) și Rusia.

Formularul de înscriere include o propunere de proiect, un CV și o scrisoare de motivație, care va fi expediat pe adresa:  application@m100potsdam.org. Sunt luate în considerare doar candidaturile în limba engleză.

Participanții selectați vor fi invitați la un interviu pe Skype. Participarea este gratuită.

Termen-limită: 31 iulie 2020. Pentru informații suplimentare, accesează acest link.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous “Meh.. nu vreauu” Dorești să scapi de asta? Găseşte-ţi motivaţia!
Next APSCF contractează servicii de consultanță în domeniul educației
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *