Participă în concursul de lucrări științifice și expune-te cum dreptul contribuie la formarea conștiinței românilor?

asd chisinau, marea unire, centenar, concurs de lucrari stiintifice

În contextul anului CENTENAR 2018, la frumoasa inițiativă propusă de Asociația Studenților în Drept București, în colaborare cu structurile de autoguvernare studențească din Cluj-Napoca, Craiova, Iași și Timișoara, este lansat Concursul de lucrări științifice cu tematica: „Rolul dreptului în formarea conștiinței românilor”.

Concursul constă din două etape:

ETAPA NAȚIONALĂ

  • studenții Facultății de Drept, USM vor completa formularul de participare, până la data de 10 noiembrie 2018, formând o echipă din 3 persoane și vor pregăti un articol științific la tematica indicată;
  • transmiterea lucrărilor pentru aprecierea respectării normelor de tehno-redactare vor fi transmise la adresa de e-mail: asd.usm@gmail.com până la data de 14 noiembrie, 2018.
  • lucrarea urmează a fi prezentată în fața unui juriu format din specialiști în domeniu în ziua de joi, 15 noiembrie 2018, ora 09:00, în aula 119 din blocul 2, Facultatea de Drept USM.

ETAPA INTERNAȚIONALĂ

Echipa selectată învingătoare la Etapa națională urmează să își prezinte lucrarea în cadrul conferinței pe tema Marii Uniri, care va avea loc la București în perioada 22-24 noiembrie 2018.

*Costurile pentru cazare și o masă pe zi sunt suportate de organizatori.

Previous Vino la evenimentul de lansare a cărţii „Un strop de eternitate” a psiho-sociologului Jacques Salome
Next Fii unul dintre cei 100 de operatori de interviu din cadrul Biroului Național de Statistică
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *