Participă la Greva Mondială pentru Climă. #UNITEDFORCLIMATE


Clima se află într-o adevărată criză iar acțiunile de astăzi vor determina soarta următorilor ani. Oameni, comunități, orașe, afaceri, școli, grupuri de credință și alte organizații iau măsuri. Vino la Greva Mondială Pentru Climă unde te poţi informa asupra problemei climatice şi a cere acţiuni corespunzătoare acestei crize.

Previziunile sunt sumbre – oceanul se încălzește, ghețarii se topesc, iar biodiversitatea e în constantă scădere. Totodată, climatologii avertizează că aceasta va fi epoca celei de-a șasea mari extincții.

De un an și ceva, elevii de peste tot în lume boicotează lecțiile în zilele de vineri și protestează față de viitorul lor incert pe această planetă.

Pe 20 septembrie ne dăm întâlnire la cea de-a treia Grevă Mondială pentru Climă la Chișinău. Nu contează cine ești: elev/ă, student/ă, angajat/ă, casnic/ă, pensionar/ă – suntem cu toții egali în fața schimbărilor climatice și a pericolelor pe care acestea le aduc: fenomene meteo extreme, secete, inundații, micșorarea rezervelor de apă în mediul urban, diminuarea resurselor alimentare și multe, multe altele. 

Întâlnirea va începe la ora 16:00, la cafeneaua Guguță (pentru un workshop de pancarte), iar la ora 17:00 marşul spre Guvernul Republicii Moldova. 

Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous PRO BONO chestionează organizațiile de tineret pe componentele de atragere de fonduri și management financiar
Next Vino la Meet the Filmmaker: “Goodbye, Olegovici” - un eveniment marca America House Chișinău
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 − 2 =