Vino la Centenarul Digital al Marii Uniri și fă o incursiune digitală în istorie

centenar, marea unire, centenar digital, 1 decembrie 1918

„Centenarul prin ochii prezentului – o incursiune digitală în istorie” este o călătorie emoționantă prin momentele de glorie ale Marii Uniri, prin intermediul tehnologiilor anului 2018. Evenimentul va avea loc pe 28 noiembrie, ora 10.00, la Hotelul Bristol.

Participanților le sunt pregătite experiențe unice de conexiune cu momentele de glorie ale istoriei naționale, prin activități interactive și tehnologii menite să le creeze sentimentul că sunt în mijlocul evenimentelor.

Momentele decisive ale Primului Război Mondial, viața socială a perioadei, clipele hotărâtoare ale zilei de 1 Decembrie 1918 nu pot fi trăite decât prin intermediul tehnologiilor anului 2018, la 100 de ani de la Marea Unire: holograme 3D, cabină de probă virtuală, puzzle digital, realitate augmentată, dar și alte distracții pentru cei mari și mici, precum și photo corner personalizat pe tema Centenarului.

Evenimentul “Centenarul prin ochii prezentului – o incursiune digitală în istorie” este finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale și face parte din seria proiectelor de Aniversare a Centenarului României (1918-2018) și a Primului Război Mondial.

Alte detalii despre eveniment, găsești aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la un seminar ce vizează designul unui produs și dezvoltă inițiative sociale durabile
Next Ai o idee de afacere, dar încă nu ai implementat-o? Participă în concursul de start-up-uri marca Angry Business
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + 7 =